1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke router kiezen ?

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door keessiekezman, 12 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. USB storage port wil zeggen dat je er een externe harde schijf met USB op aan kan sluiten. Die is voor iedereen in het netwerk dan benaderbaar, maar kan je missen als kiespijn hehe. De radiobanden 2.4GHz (B, G en N standaard) en de 5GHz (N stadaaard) draaien gelijktijdig bij de WRT610N, bij de WRT320N moet jekiezen tussen die 2 banden.


  Geloof me aub op mijn woord, je doet een goede aankoop met de WRT320N.
   
 2. Hoi Brammetje,

  En weer verlaat een tevreden klant het forum.:applause:

  Tot het volgende vraagstuk.

  Mvgr Paul
   
 3. Je hoeft het forum niet te verlaten hoor, gewoon lekker meelezen. Gewoon helpen... ik verlaat het forum binnenkort, maar dat is vanwege andere redenen. Gewoon lekker met 'the guys' mee gaan.
   
 4. De Linksys WRT320N is inderdaad een goede router. Deze staat ook hoog op mijn verlanglijstje om aan te schaffen zodra mijn lijn upgrade gereed is.

  Er is echter wel 1 ding om op te letten bij deze router. Schijnbaar, na verloop van tijd, word de snelheid die je ermee doorheen haalt steeds trager en trager. Een reset om de 2-3 dagen zou dan nodig zijn. Dit schijnt te voorkomen te kunnen worden door de uPnP functionaliteit uit te zetten! Hopelijk heeft Linksys het "lek" snel boven water en komen ze met een goede firmware. Anders is het wachten op een werkende DD-WRT firmware (waar ik overigens ook met smart op zit te wachten voor dit type router).
   
 5. En schijnbaar hebben ze toch geluisterd...

  Sindskort in de webshop van Ziggo een Gigabit router te koop.

  O nee, nu ben ik geloof ik zelf abuis. Weet niet precies of ze daar al stonden. Volgens mij niet, anders had ik er geen opmerking over gemaakt ;)

  Het ging om de aanbieding van Ziggo aan Alles in 1 Extra abonnee's en de 100Mbit routers zijn dan niet toereikend voor de snelheidsupgrade naar boven de 100Mbit/s. Nu wel 2 alternatieven, iets duurder, maar moet je gewoon zelf aanschaffen.

  WL-306 Sitecom Wireless Router 300N XR Gigabit Emotion

  WL-308 Sitecom Wireless Router 300N XR Gaming
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 jul 2009
 6. sitecom, dlink, linksys dat zijn zoals ik lees wel de betere routers voor het extra abonnement en de toekomstige snelheidsaanpassingen, maar op basis waarvan kies je nu de goeie?
   
 7. Gevoel... :schater:

  Even serieus, bij alle 3 merken doe je geen miskoop.
  Het is maar net wat je er voor over hebt... en ze hebben alledrie wel een router is dezelfde ranges qua aankoopbedrag.
   
 8. tsja gevoel.... mijn gevoel is er altijd een van de juiste techniek under the hood, daarom rij ik ook altijd japans/koreaans :-P veel voor weinig en lang garantie :grin:

  ik ga voor de beste techniek, alleen site a roept prima terwijl site b over hetzelfde produkt weer allerlei commentaar heeft....

  welke heeft de langste garantie :schater:
   
 9. Ik lees op internet dat de Linksys wrt610n problemen heeft port forwarding. Wat is daar van waar ?
   
 10. Ik weet zeker dat Brammetje daar een antwoord op weet.

  mvgr Paul
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina