1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Prachtige 6-delige natuurserie BBC1 in HD gestart

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door TorbenToland, 12 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor iedereen die MKV wil afspelen via PS3, of ISO's van DVD's of WELK ANDER BESTAND DAN OOK (ja, dat is mogelijk):

  http://ps3mediaserver.blogspot.com/

  Beste streaming media programma ooit:!:
   
 2. Ken ik, alleen blijf erbij dat dan een HTPC met WMC gebruikersvriendelijker is :wink: En de meeste HD mediaservers overigens ook. Maar idd goede aanvulling.

  Overigens: ook hier ben je natuurlijk gewoon de video aan het converten. Alleen gaat converten hier on the fly.
   
 3. Gewoon een PopCorn Hour neerzetten en je kan alles afspelen wat je maar wilt.

  Ik heb zelf ook een PS3, maar de PCH is 10 keer beter.
   
 4. Uiteraard heb je gelijk en is een avi eigenlijk ook gewoon een container.
  Met omzetten via het hier genoemde programma :
  http://hubpages.com/hub/How-To-Play-MKV-Files-On-Playstation-3
  Gaat het heel simpel,het is in een paar sec gebeurd.
  De srt's worden gewoon meegepakt.
  Met mediaplayer classic of VLC kun je de MKV's natuurlijk ook afspelen.
  Bij mij staat de gewone pc niet zo dicht bij de tv, de HTPC wel maar om de een of andere reden vind ik het niet zo fijn werken,mediapc aan,file aanklikken enz.
  Ik ging ook uit van het nieuw aanschaffen of inrichten van een pc.
  Dat betekent de nodige codecs installeren,player,HDMI kaart er in of een verloopkabel,windows installeren,of een pc kopen met windows,meestal zit je ook nog met audio vanuit je audiokaart naar je tv waar vaak vervelende vertragingen optreden en je moet wachten tot de pc helemaal is opgestart.
  In de VS zijn de playstation 3's nu opeens met ruim 60 dollar gezakt,vermoedelijk omdat x-box ook zo gezakt is, ik heb nu al playstations met 80 gig disks gezien voor 339,-
  Plus dat je toch een playstation ff wat makkelijker wegzet en de blu ray speler maakt het voor mij een heel redelijk alternatief.
  Ik heb beiden staan,een htpc en de playstation maar merk dat ik steeds makkelijker de playstation aanzet,hdmi naar mijn receiver en dan door naar de tv werkt als een zonnetje.
   
 5. Wil geen welles nietes starten hoor, heb zelf ook beiden staan, maar voor mij gaat toch echt niets boven de interface van Windows Mediacenter. Die toch al 24/7 aanstaat overigens omdat die ook dienst doet als PVR. En file aanklikken? Met de afstandsbediening naar toebewegen in de WMC interface bedoel je ;-)

  De PS3 heeft op zich een prima interface, maar lekker klikken naar videos via het netwerk doet het toch niet echt in mijn opinie.

  Bedien mijn HTPC en Windows Mediacenter volledig met mijn Harmony remote en dan is bedienen echt een nobrainer. Heb bovendien een HTPC in hifi-component formfactor, dus hij staat gewoon tussen mijn hifi-installatie in. Wegzetten dus ook geen issue.

  PS3 en HTPC staan trouwens beide met HMDI op mijn TV.

  En een Popcorn is idd ook een goed alternatief. Was dat apparaat wat ik oa in gedachten had toen ik het over HD netwerk streamers had.
   
 6. Je hebt tegenwoordig ook die raketvormige/lavalamp mediaplayer zonder lava van Conceptronic, speelt ook gewoon HD af ( MKV) hoewel ik begrepen had dat in een volgende upgrade van de firmware van de playstation ook MKV support komt.
  Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen voorkeuren.
  Ik ging een beetje uit van een kant en klare oplossing.
  Je kan ook media delen van windows mediaplayer aanzetten en dan de on the fly MKV converter dan merk je niet eens dat op de achtergrond je mkv wordt omgezet,voor de meer specialistische mensen onder ons is het ook geen probleem, ik heb 2 x nas met twonky server.. eigenlijk gaan we ook helemaal off topic,basic gezegd komt het hier op neer, omdat ondanks de diverse topics over BBC HD dit niet wordt toegevoegd moeten mensen dus bovenstaande stunts uithalen om toch zo'n serie te kunnen zien.
  Zo bevorder je downloads alleen maar.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina