1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Bestellen alles in één en HD PVR.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door glob777, 11 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik sta op het punt om over te stappen van ADSL naar de Kabel. Ik heb (bijna) een HDTV 42 inch gekocht en nu heb ik een hele simpele vraag: welke HD PVR krijg je bij het HDPVR pakket toegestuurd.

  Ik betaal er eenmalig flink voor dus wil je ook graag weten wat je krijgt voor je geld. Blijkbaar weten ze het niet bij Ziggo. Ik heb gemaild naar de kantenservice waarbij ik het antwoord kreeg: kijk op www.sluitallesaan.nl waar niets op staat en telefonisch kreeg ik de melding: ik zou het niet weten.....de decoders zijn op op dit moment....:shock:

  Ik heb geen zin om 300 Euro uit te geven (+50 voor een Wireless modem) om niet te weten wat ik krijg als ik het nu bestel.:oyeah:

  Ik heb al forums doorlopen maar zie daar ook geen antwoord. Als ze nu eens een plaatje op de website plakken van Ziggo dan is het toch duidelijk?
   
 2. Voor de zekerheid: betekend HD bij jouw HDTV of harddisk?

  Er bestaat nml voor zover ik weet geen pakket met de naam HDPVR pakket bij Ziggo.

  Je hebt of een PVR pakket alleen geschikt voor SD zenders (en die is idd ongeveer 300 euro, 329 om precies te zijn, 229 met Alles-in-1 tegelijktijdig), en dan kan je afhankelijk van de voorraad de Samsung (Samsung DCB-850R) of de Humax (Humax iPVR9200C) krijgen.

  Of je hebt het Interactieve TV pakket (maar die is duurder dan 300 euro, nml 399 euro en helaas geen Alles-in-1 korting) en dan krijg de de Cisco 8455DVB HDTV PVR.

  Er zit nog een Humax HDTV PVR in de pijplijn, maar die is volgens mij alleen in winkels los te krijgen vooralsnog en niet via de Ziggo pakketten dacht ik.

  Tenzij ik iets mis, maar dit is wat ik van de Ziggo site haal.
   
 3. Ik begrijp hem nu...er is nog geen HD PVR te verkrijgen via Ziggo. Die zal ik altijd los moeten kopen. Ik vind de informatie op de website, welke PVR je krijgt voor het geld erg minimaal.

  Bedankt voor je reactie. Ik weet dus wel wat ik doe: gewoon het goedkoopste bestellen en later in de winkel wel de HD PVR kopen.

  dank voor je reactie!
   

 4. Eén correctie: er is wel degelijk een HD PVR via Ziggo te bestellen (alleen nu niet voorradig meen ik), nml de Cisco, alleen noemt Ziggo dat het Interactieve TV pakket, net het HD PVR pakket.
  Alleen naast interactieve TV is de Cisco wel degelijk een HDTV PVR.

  Daarnaast: in de winkel heb je niet heel veel meer keuze, nml diezelfde Cisco en binnenkort (of is hij er al) de nieuwe Humax (die weer geen interactieve TV heeft).

  Maar lees ook deze subfora eens door voor gebruikerservaringen zou ik zeggen:
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=123 voor de Cisco
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=203 voor de nieuwe Humax
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina