1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Stap jij over van Z3i naar Alles-in-1 Extra?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 10 feb 2009.

?
 1. Ja, ik stap over.

  19 stem(men)
  73,1%
 2. Nee, ik stap niet over.

  7 stem(men)
  26,9%
Niet open voor verdere reacties.
 1. Met de huidige techniek van digitale TV kan dat dus helaas wel. Probleem is nml dat bij digitale TV altijd alle kanalen worden uitgezonden, ook die waar niet naar gekeken wordt.
  Dat is anders dan bij internet waar een klant die niet online is ook geen bandbreedte gebruikt.

  Bij twee aanbieders en de huidige techniek zou als aanbieder 2 andere zenders of meer zenders of meer interactiviteit zou willen aanbieden als Ziggo, kost dat bandbreedte.

  Alleen als aanbieder 2 dezelfde zenders of een subset aanbied, kan theoretisch van dezelfde streams als Ziggo heeft gebruik worden gemaakt. Dan kost het geen bandbreedte en is idd aanbieder 2 puur een factuurschuiver. Maar dan zie ik de toegevoegde waarde van die tweede aanbieder niet.

  Oplossing voor het bandbreedte probleem kunnen wel andere technieken zijn waardoor kanalen waar op dat moment niemand in een wijk naar kijkt ook geen bandbreedte kosten, zoals IPTV of Switched Video. Maar dat kost investeringen in de infrastructuur.
   
 2. Wij hoeven daar als Ziggo klant niet bang voor te zijn. Ziggo is onze leverancier van een totaalpakket. Dit pakket zal niet in kwaliteit worden aangepast omdat er een nieuwe tv-aanbieder op de markt komt. Als er geen draagvlak is voor dit idee, dan moet het netwerk worden aangepast. En de kosten zullen dan voor de nieuwe tv-aanbieders zijn.

  Hoe dan ook, als je gebruik wilt maken van het kabelnetwerk van ziggo om je eigen tv-bedrijfje op te zetten zul je aan ziggo moeten gaan betalen voor het gebruik van het kabelnetwerk. Ziggo moet er dan voor zorgen dat je ruimte krijgt. Als die er niet is kan ziggo dit aanleggen tegen vergoeding, of je begint zelf maar te graven.
   
 3. En nu maar weer terug naar het topic, want dat ging niet over de opta uitspraak, daar lopen genoeg andere topics over.....
   
 4. Zo, nu ik de decoder ontvangen heb, heb ik nog twee vragen.
  Ik had al tv-digitaal totaal. Nu heb ik met Alles in 1 Extra weer een nieuwe smartcard gekregen.
  Is dit nu mijn primaire smartcard?


  Ik heb hem gisteren geactiveerd via de internetpagina van Ziggo. En heb meteen op deze kaart tv-digitaal totaal, Film 1 en HD-tv gepakt.
  Iemand ervaring met online activeren?
   
 5. Opmerking van Cees niet gelezen om ontopic te blijven? U heeft een waarschuwing.
   
 6. [off-topic]
  Sorry, maar hij heeft gelijk. Topic Starter is alleen maar benieuwd naar wie gaat overstappen òf reeds overgestapt is. Zoals Cees al aan gaf zijn er zat topics over de discussie omtrent de OPTA. Dus overbodig in dit topic en dus offtopic.
  [/off-topic]
   
 7. Ik blijf gewoon bij Z3i. Ik vind dat belachelijk dat je voor een hogere snelheid/goedkoper abbo gelijk digitale televisie en telefonie erbij moet nemen. Als ziggo een storing heeft dan ben je meteen van de buitenwereld afgesloten (digitaal gezien dan he). Voordeel met gescheiden abbo's is dat er op ieder moment altijd wel iets gewoon werkt. Dat heb je met alles in 1 niet. Vind ik toch best belangrijk.

  Ik hoop dat men gewoon in protest gaat tegen die vreemde prijsconstructie. Laat ze het maar lekker aanpassen dan.
   
 8. Ik voel me er prima bij....met deze constructie :mrgreen:
   
 9. Ik heb het gevoel dat je het niet helemaal snapt. Bij Alles in 1 zit gelijk je kosten voor de kabel-tv er bij in, dus gaat er al €16,25 van je maandelijkse kosten af. Daarnaast hoef je digitale tv en telefonie niet te nemen, je sluit telefonie gewoon niet aan en tv blijf je gewoon analoog kijken. Scheelt je in ieder geval die €5,- korting in vergelijking met Z3i en die €16,25 die normaliter extra voor de tv aansluiting betaalt bovenop Z3i.Wat je voor andere aanbieders hebt qua telefonie en televisie blijf je toch houden, dus is altijd een win - win situatie ;)

  Z3i -> €69,95 + aansluiting TV €16,25 = €76,20.
  Ai1 Extra -> €64,95... klaar en dan kan je gewoon de analoge tv blijven gebruiken en je krijgt een veeeeeeeeeeeeel snellere verbinding. Dus ja... wie is dan gek.. zelfs nog met een andere telefoonprovider erbij ben je goedkoper uit.
   
 10. Eens met Brammetje maar los daarvan: van de buitenwereld afgesloten? Geen mobiel of zo?

  Serieus: ik heb echt in 7 jaar UPC en inmiddels 3 jaar Casema/Ziggo altijd zowel TV, internet als telefonie afgenomen waar dat kon (weet even niet meer wanneer UPC met digitaal bellen begonnen is), maar heb echt nog nooit meegemaakt dat alles er tegelijkertijd uit lag.
  Uiteraard best storingen gehad (overigens lang niet zoveel als dit en het Chelloo.com forum je soms doen denken), maar dat was altijd óf internet óf telefoon (erg zelden overigens) óf TV.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina