1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eredivisie live proef abonnement nog steeds niet

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door olafski, 10 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ergens midden december werd ik gebeld door Eredivisie Live of ik een proefabonnement wilde voor 2 maanden. Gratis wel te verstaan. Echter tot op de dag van vandaag heb ik nog bal :wink: gezien. Ik heb vorige maand contact gehad met Ziggo en die hadden niks doorgekregen. Daarna heb ik nog tweemaal contact met Eredivisie Live gehad, die zouden het wederom opnieuw aanmelden bij Ziggo. Zaterdag kreeg ik er weer een mail over:
  " [FONT=&quot]We hebben het nogmaals voorgelegd aan Ziggo. Zij sluiten je zo spoedig mogelijk aan op Eredivisie Live."

  Bij wie moet ik nu zijn om het alsnog te krijgen. Mijn geduld is eigenlijk wel op nu, want dit schiet niet op. Ik heb aardig wat weekenden me verheugd op een voetbalwedstijdje, maar tot op heden was ik redelijk teleurgesteld. Op die manier neem ik al helemaal geen Eredivisie Live.
  Heeft iemand anders ook deze ervaring?
  [/FONT]
   
 2. Je moet bij Ziggo zijn, maar die sturen je weer naar EL. Heb namelijk een soortgelijk “probleem”. In de Leeuwarder Courant stond in december een actie: 3 maanden gratis Eredivisie Live. Daarvan heb ik gebruik gemaakt en heb me aangemeld bij Eredivisie Live.

  In het begin had ik de hoop dat ik elk komend week dan eindelijk live voetbal kon zien, maar na vele telefoontjes met Eredivisie Live en Ziggo verder heb ik nu na ruim 9 weken nog altijd geen beeld.

  Het probleem licht denk ik niet eens zozeer bij Eredivisie Live want ik citeer VI van woensdag jl.: Vanwege fusieperikelen bleek de administratie van Ziggo de afgelopen maanden een grote puinhoop. Daarnaast heb ik op enkele fora eens rond gekeken en veel mensen die bij een andere provider zitten hebben geen problemen.

  Ik hoop dat ik snel beeld heb en dat deze problemen bij vooral Ziggo en Eredivisie Live worden opgelost, want zo word de zender never nooit een succes.
   
 3. Dit soort acties worden door Eredivisie zelf geregeld niet door Ziggo. Zij doen enkel signaal doorgave.

  De aan te melden abonnee's worden in bulk aangeleverd bij Ziggo en daar aangemeld. Zolang dit niet aangeleverd wordt, zal ook niemand signaal krijgen. Vandaar dat Ziggo je doorstuurt naar Eredivisie omdat Ziggo de aanmelding niet zo aan kan bieden, want de korting vervalt dan.
   
 4. eredivisie live.

  ik heb het via de ziggo internetside aangevraagd voor mijn vader en zaterdag (14-2-2009) aangevraagd en op zondag(15-2-2009) kon hij al ajax-feijenoord kijken. (12.30 uur). dacht eerst binnen 48 uur maar ging dus beduidend sneller nog.:applause::applause::frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina