1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax IR-FOX C: Weer haperingen zenders TS 2 & 12

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Doman, 8 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tubbergen zit niet in het voormalige Multikabel en Casema gebied maar voormalig @home gebied.
  Jij hebt een kabelaansluiting bij Cogas kabel met digitale tv van Ziggo.

  De zenders die jij noemt zitten in TS11, je noemt het hele postcode gebied hier zijn geen problemen bekend. Weet je zeker dat het hele gebied daar problemen geeft?

  Deze TS zit bij de Cogas op een hoge frequentie, 831.50 mhz.
  Door afzwakking van het signaal krijg je met een hoge frequentie eerder problemen dan met een lage.

  Wat zijn je signaal en ber waardes? Probeer eens zonder splitter e.d. de decoder rechtsreeks aan te sluiten heb je dan het probleem nog?
   
 2. Momenteel haperingen op Omroep Brabant TV. Ber waarde van 1 tot 3.
   
 3. Ik heb het nu op Discovery Channel... BER (E-6): 0 zoals het hoord lijkt me.. toch?

  Best wel vaak (19:30)... maar vreemd genoeg niets tijdens het programma gemerkt (Mythbusters), nu alleen tijdens de reclame. En helaas nu constant, ook tijdens het programma. :cry:
   
 4. Heb je probleem nu nog?
  Zou ja heb je het op nog meer zenders?
   
 5. Er is een landelijke storing bij ziggo gaande:!: als je belt met het servicenummer krijg je het ook te horen via een bandje.
   
 6. ?? Vreemd. Er is geen storing het is volgens mij alleen druk bij onze klantenservice. Maar van een landelijke storing is geen sprake....
   
 7. NOu heb het bandje zelf gehoord, en zojuist heb ik nog gebeld en werd het nogmaals bevestigd dat er een storing is, iniedergeval blijft de motorola modem hier offline, en het online lampje blijft knipperen. Modem eraf gehaald 30 sec gewacht, maar niets.
   

 8. Jeetje, zo'n snelle reactie had ik niet verwacht... :wink:
  Ik heb de rest van de avond tot 22:30 geen tv meer gekeken... daarna was alles weer zoals het hoord. Overal beeld zonder haperingen. Ik zit overigens in het "Casema" (Heemskerk) deel van het Ziggo netwerk.
   
 9. Klopt ook ! De landelijke storing had betrekking op internet/telefonie. Niet op het analoge/digitale tv gebeuren. Hier regio franeker lag het internet en telefonie er gister ook uit. Tv was prima.
   
 10. Als het echt een landelijke storing geweest was had ik dus ook geen internet moeten hebben en dat was niet zo. Ook op het forum hebben we niet gezien dat uit het hele land door forumbezoekers een internet/telefonie storing gemeld werd. Ik denk dus dat het met dat 'landelijk' wel mee viel. (tenzij je in een "landelijk" gebied woont en dit bedoeld werd :wink: )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina