1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Belonen afnemers Ziggo producten

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Edimax, 7 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik krijg net zo'n hele mooie mail met daarin de tekst dat men zo blij is dat hun producten afgenomen worden en ze daarom die afnemers willen belonen met 5 verrassingszenders.

  Nu heb ik Alles-in-een-Extra MET TV digitaal Totaal, en heb dus al die extra zenders al. Het komt er dus op neer dat alleen bij afnemers waar nog iets te halen valt, de beloningen vallen.

  Ik heb alle het meest uitgebreide abonneent vanaf Mr. Zap, waar blijven de beloningen voor de trouwe afnemers die al alles hebben.

  Nergens, want die zijn niet meer interessant!!
   
 2. Is dat nu echt zo gek? tuurlijk zijn cadeautjes nooit weg, maar elders kom ik ook niet anders tegen. Maarre in mijn bundel en totaalpakket zitten al de nodige voordeeltjes verwerkt.
   
 3. Edimax, ik heb precies hetzelfde. Dit is nu al de 2e keer dat ze met 5 verassingzenders komen die ik op een uitzondering na, al zeker 2-3 jaar heb. Ook ik ben destijds met Mr Zap begonnen en ben toen doorgestroomd naar het @home uitgebreide Digi-TV totaal pakket.

  Als ik dan muggenzifterig moet zijn dan voel ik mij als abonnee van inmiddels bijna 7 jaar totaal niet gewaardeerd door Ziggo, want ze voegen of kanalen toe die ik al lang heb of je krijgt van die 3e rangs zenders waar nooit een hond naar kijkt. Goed, dan kan je zeggen dat ze je internet versnellen maar dat is ook niet uit naasten liefde aangezien ze bang zijn dat je massaal overstapt naar een snellere provider.
   
 4. Ik heb géén totaal pakket van Ziggo en ontvang 5 "leuke" verrassingzenders uit het totaalpakket voor nop, maar die over 2 maanden weer veranderen in 5 andere "leuke" verrassingszenders uit het totaalpakket.

  Voel je je soms oneerlijk bedeeld omdat ik die eindelijk na 2 maanden begon te wennen en te genieten van deze 5 verrassingszenders van de een op de andere dag weer wordt opgescheept met 5 andere verrassingszenders.

  Als ik een gratis proefabonnement van 2 weken krijg op een krant, schreeuwt mijn buurman toch ook geen moord en brand omdat die toevallig als abonnee elke maand een dikke 25 euries moet betalen voor diezelfde krant.
   
 5. Belonen

  He Hengelerweend,

  Ik ben heel blij voor je zelfs, het gaat er mij om dat als je zegt dat je de klanten die Ziggo producten afnemen wilt belonen, dan moet je ook ALLE klanten die Ziggo producten afnemen belonen, NIET alleen diegene waar nog iets te halen valt.

  Wij, nemen ook Ziggo producten af, dus moeten ook wij beloond worden.

  That's it.

  mzzl.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina