1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

e48 melding

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door raymondrr, 6 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goedenavond,

  Ik maak sinds enkele maanden gebruik van digitale tv van ziggo.
  Sinds gisteren heb ik echter geen tv ontvangst meer, e48 / e52 melding.
  Hoofdaansluiting zit in de meterkast (begane grond) , woonkamer is op de eerste verdieping. Vanuit de wandcontactdoos gaat er een coax naar de ontvanger en dan van ontvanger naar tv. Ziggo al gebeld, standaardrondje doorlopen, geen succes. Maandag komt een monteur....ze denken dat het aande afstanden ligt, maar dat is raar, het werkt al 5 maanden wel.....

  Zou een signaalversterker een oplossing kunnen zijn??? Of andere tips.

  Ook het analoge beeld is slecht...

  Ik hoor het graag,

  Raymond
   
 2. Heb je al eens geprobeerd om een analoge tv aan te sluiten in de meterkast via een directe kabel? Dus zonder andere kastjes ertussen ?
  Is het analoge beeld dan net zo slecht ? In dat geval is er iets aan de hand met het signaal wat je huis binnen komt en zal de monteur dit oplossen.

  Is het signaal echter wel goed in de meterkast, dan moet je de fout in je huisinstallatie zoeken, losse stekkers, defecte versterkers of splitters, kabels e.d.
   
 3. dat heb ik inderdaad geprobeerd. Het signaal is dan wel goed, zowel analoog als digitaal! Het probleem zal hem dus liggen in de wandcontactdoos, of in de kabel vanaf meterkast naar de wandcontactdoos. Ik hoop dat de monteur daar iets aan kan doen of in ieder geval een tip kan geven om het oplossen.
   
 4. De ziggo monteur is net weg. En....... alles werkt weer. Er was iets kapot in de wandcontactdoos, die door de oorspronkelijke ziggo installateur ook nog verkeerd was geplaatst. Hij heeft alles (in ruil voor koffie) weer helemaal op orde gebracht! Resultaat, digitaal werkt weer en goed beeld op de overige tv's. Dit alles op kosten van de vrienden van Ziggo.!

  Een compliment mag ook wel eens.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina