1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

later pas nummer mee nemen

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door notascold, 6 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Of minimaal zes weken, in mijn geval. Bij mij loopt het dus al weer bijna vijf weken, en het einde is nog niet in zicht. Het duurt nog zeker anderhalve week, maar gezien mijn ervaring met eerdere toezeggingen houd ik er rekening mee dat het nog wel langer zal duren.

  Maar goed, je zou natuurlijk de mazzel kunnen hebben dat het wel in één keer lukt.

  Het duurt trouwens sowieso langer dan een week. Zodra je de portering aanvraagt, stuurt Ziggo je eerst per post een machtigingsformulier die je weer ondertekend moet terugsturen. Na een tijdje krijg je post van KPN met de melding dat de portering is aangevraagd. Daarna duurt het weer een tijdje voordat ze het daadwerkelijk in gang zetten.
   
 2. Voor de duidelijkheid: tijdens het afhandelen van de aanvraag blijft je KPN lijn werken, deze stopt pas op de datum die genoemd wordt in de KPN brief.

  De aanvraag kan dus langer duren, het proces zelf op de porteringsdatum loopt meestal prima.
   
 3. nummerbhoud bij overstappen

  Graag zou ik weten of het mogelijk is van KPN internetplusbellen over te stappen naar Ziggo alles in 1, met nummerbehoud en/of er een onderbreking is?

  Groet

  bertrand
   
 4. Ik zat bij Surfen en Bellen van het Net, je weet wel dat irritante mannetje op de TV. Ik heb het dus in een stap ertussen gedaan, eerst naar KPN analoog bellen. Hierna ging het fout, want de portering van KPN naar toen nog @Home telefonie ging moeizaam. Door @Home klanten werd ik op de @Home lijn gebeld en de rest via de KPN lijn en dat op hetzelfde nummer. Uitbellen kon ik op beide. KPN kon alles niet vrijgeven omdat de overgang van Surfen en Bellen van het Net naar KPN administratief ook nog niet was afgerond .
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina