1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe klant en heb 3 vraagjes.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door marcel234, 6 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanaf afgelopen maandag heb ik het alles in 1 pakket extra met 20mb down. De installatie van de monteur verliep netjes en correct.

  Toch merkte ik dat er veel happeringen in de download waren, zo had ik 9mb en zo weer de volle 20mb is dit normaal?

  Vraagje 2- kan je met die gratis decoder ook uitzending gemist bekijken? of heb je hier een andere decoder of abbonoment voor nodig?

  en als laatste vraagje 3- Ik heb de draadloze modem van netgear erbij gekocht, maar is deze webinterface ooknederlands te krijgen, nu buffel je door een engelse text en vind nederlands makkelijker.

  Ik hoop dat ik antwoord krijg van mede forumleden zodat ik wat wijzer kan worden.:grin:


  Groet Marcel.
   
 2. Je zult een aanvullend abonnement moeten hebben hiervoor. Nl. het interactieve abonnement. Dat is nog niet overal leverbaar. Zelf kan ik het ook nog niet krijgen. (oud @home gebied)
   
 3. Nee, dat kan niet. Je hebt een decoder nodig geschikt voor interactieve tv.
   
 4. 400 euro voor een decoder vind ik té gek voor woorden. Ik heb nu kpn`s iptv met uitzending gemist en alles voor 99 euro (decoder) en 10 euro per maand voor het abbonement.

  Internet is razendsnel maar onstabiel. De helpdesk is om te huilen (lees: janken) tv is min of meer een melkoe omdat je voor alles los een abbo moet nemen. Kortom, ik ben er klaar mee, morgen gaat alles terug in de doos en stuur alles terug, ik beroep mij op de 7 dagen zichttermijn.

  Jammer, het had een leuk avontuur kunnen zijn, maar alles bij opgeteld plus 400 euro voor een decoder maakt 90 euro p/m mij net iets te gortig.

  bedankt iniedergeval voor de antwoorden.


  Groet Marcel.
   
 5. Die 400 Euro is wel voor een HD PVR recorder. Dat zijn de normale prijzen voor dergelijke apparaten en zeker niet vergelijkbaar met een kpn decodertje van 99 Euro.

  Tijdelijk 9 MB ipv 20 MB is toch geen probleem. KPN levert ook geen hogere snelheden. Nu niet en ook niet in de toekomst. Of je moet de dure glasvezel kunnen krijgen.

  Ik zou er nog maar even over nadenken.
   
 6. kpn`s iptv stb is ook een pvr met harde schijf van 150gb plus toegang tot uitzending gemist én hdmi uitgang, niks anders dan die dure recoder van 400 euro die ziggo aanbiedt om van zijn uitzending gemist te kunnen genieten eens?

  Ik vind het trouwens een flinke uitgave, het enigste wat je meer kan met die hd/pvr van ziggo is hd-kwaliteit bekijken en dat kost na 6 maanden ook nog 4 euro extra voor "slechts" 3 zenders (ik dacht er meer zenders waren, mijn fout)

  Hoe dan ook, ik ben simpelweg teleurgesteld dat het allemaal zoveel gaat kosten, Ik ben/wilde overstappen vanwege 1 ding: hd-kwaliteit. Als ik dat weg denk zakt ziggo met zijn product ver onder die van kpn`s iptv, immers, kijk wat je krijgt voor 17.50 bij kpn en kijk wat je krijgt voor 17.50 bij ziggo, ik bedoel maar.

  Eens: kpn blijft qua snelheid VER achter bij ziggo, als kpn op had kunnen gaan met ziggo snelheden was er geen grijze geverfde har op mijn hoofd die erover had gedacht over te stappen, dus voorvoorlopig geef ik mij (weer) over aan kpn:giveup::cool:

  Groet Marcel.
   
 7. Met betrekking tot je vraag over de snelheid heb ik ook nog iets: Wanneer je gebruik maakt van draadloos internet ben je afhankelijk van enorm veel factoren die de snelheid kunnen beinvloeden:

  - Ontvangst van het draadloze signaal door de PC
  - Andere draadloze netwerken in de buurt en het gebruik hiervan
  - Andere electronische apparaten in de omgeving van de router/PC
  - Etc.

  De dip die je had tijdens het downloaden kan dus veroorzaakt worden door 1 van bovenstaande factoren.
  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 7.6) PPC; 240x320; MDA Vario/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
   
 8. Als je bij KPN een decoder/pvr krijgt voor 99 euro is dat toch zeker niet de marktprijs. Dat is 300 euro te goedkoop. Dat gaat KPN vast wel op een of andere manier terugverdienen. Denk je ook niet?
  Wat ik nog weet van het KPN interactieve abonnement is dat het veel eerder leverbaar was dan Ziggo, maar erg duur werd als je veel zenders wou hebben. Dan is Ziggo veel uitgebreider voor veel minder geld. Ziggo is nog niet helemaal zo ver, maar het beloofd goed te worden. Ik heb mijn 400 Euro al klaar liggen voor de Humax 5050 HD/HDD/PVR Misschien moet ik nog wel een half jaar wachten. Ik heb er alle vertrouwen in.
   
 9. Allereerst wil ik qouten op z-user:

  Wanneer je gebruik maakt van draadloos internet ben je afhankelijk van enorm veel factoren die de snelheid kunnen beinvloeden.

  Ik heb op advies van ziggo de pc rechstreeks met een cat5 kabel op het ziggo modem gahngen, ook daarna bleef het schommelen met de verbinding, op zijn laagst zat ik afgelopen donderdagnacht (toch 1 van de wat rustige momenten) op 1mb terwijl dit toch 20 zou moeten zijn. Tot op de dag van vandaag is de verbinding behoorlijk onstabiel en niet 100% betrouwbaar.

  Ik mag het niet aanhalen want ik behoor mij te beperken in mijn eigen zaak, maar de ouders van mijn schoonzoon wonen in maarsenbroek en bij toeval raakte wij aan de praat over ziggo en die hebben ook erg veel last van schommelingen tot zelfs totale uitval waardoor telefoon en internet het niet meer doet. Door hun talloze meldingen over gemaakt maar na 1 jaar is er nog steeds niks opgelost.

  Dan over die pvr: bent u het met mij een dat 99 euro een stuk aantrekkelijker is om aan te breken dan in 1 klap 400 euro? Ik ben niet armlastig, maar 400 euro in mijn jonge gezien met 2 opgroeiende meiden is toch echt een aanslag op het huisbudget Daarbij komt dat ik geen enkele meerwaarde/verschil zie dan in bv die iptv tuner van kpn en die van ziggo. met beide kan je uitzending gemist bekijken, opnemen/afspelen, hdmi uitgang. spif en nog wat losse gadgets.

  Ook een punt tot discussie: ik zou een gratis ontvanger krijgen, bel ik op wanneer die eventueel kan komen krijg ik doodleuk te horen dat de leverancier problemen heeft met aanleveren en dat het 4 tot 6 weken kan duren voor we hem krijgen. Op mijn vraag hoe ik dan moet kijken "ach, legt u het toch gewoon analoog aan" ja oké maar betaal voor het digitale pakket krijg ik dan restitutie voor die weken dat er géén digitaal gekeken kan worden. Antwoord: nee u dient wel gewoon te betalen. Ik vind dit geen goeie gang van zaken eerder neigen naar de kluit belazeren.

  Als laatste: consumentenvraag, ik vroeg aan de hd medewerker wat er gebeurt als je pvr/hd stuk gaat, krijg je dan een vervanging? ja maar dat gaat niet via ziggo maar via de leverancier, oké prima en hoelang kan ik dan het apparaat kwijt zijn? euh dat kan wel een paar weken duren voor u hem terug heeft, tot die tijd is het "zoek het maar uit" bij kpn is de coulance anders, als je pvr stuk gaat is het 1 belletje en binnen 3/4 werkdagen staat tnt voor de deur met een vervangende pvr. Waarom is dat bij ziggo niet zo, het is toch raar dat je dan weken maar analoog moet kijken terwijl je abbo gewoon doorloopt. Hiermee krijg ik sterk de indruk dat ziggo graag wél wilt caschen maar dat de service ver te zoeken is.


  Groet Marcel.
   
 10. Welke HD zenders kun je daarmee dan zien bij KPN IP-TV ??
  En wat is de bitrate van de 'standaard' zenders ??
  Hoeveel kanalen krijg je bij KPN ??

  Veel hoor je namelijk niet meer van KPN-IP-TV, dacht eigenlijk dat ze daarmee gestopt waren om digitenne te promoten, dus misschien kun jij wat meer informatie geven ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina