1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax decoder voor 39.95

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door patpol, 5 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb hem ook vandaag gekregen :applause:
   
 2. en ik eindelijk ook :applause:
   
 3. Blijkbaar is er een bulk gestuurd, heb 'm ook binnen na 6 weken.
   
 4. ik heb hem ook net binnen eindelijk:applause::pompom:
   
 5. Wat mij nog niet duidelijk is, ik had al een abonnement via Ziggo op Eredivisie Live. Moet ik nu nog iets doen van deze 'tweede' abonnement af te komen? Wie kan mij duidelijkheid hier over geven?
   
 6. Waarschijnlijk was hun voorraad Humax IRC's op en hebben ze die moeten bijbestellen. Daarna hebben ze de hele meuk naar iedereen verzonden.

  @ Pierre_1
  Voor zover ik weet loopt het abbo op eredivisielive vanzelf af en moet je het alleen doorgeven als je het wilt verlengen.
   
 7. Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt met "tweede abonnement", maar een tweede smartcard wordt gecombineerd met de eerste en op beide cards moeten dezelfde pakketten komen te staan. Je hebt dus sowieso Eredivisie twee keer in huis op 1 abonnement.
   
 8. Ik had 2 pakketten besteld, 1 op 14 en 1 op 15 maart.
  Vorige week donderdag ben ik, na 5 weken te hebben gewacht, maar eens gaan bellen met Ziggo en EredivisieLive. Nergens waren gegevens van mijn bestelling te vinden. Wel werden keurig al mijn gegevens genoteerd, en e.e.a. zou uitgezocht gaan worden. Beloofd werd dat ik nog dezelfde dag, of anders vrijdag teruggebeld zou worden.
  Jullie raden het vast wel........., geen telefoontje dus :cry:.
  Woensdag ben ik opnieuw gaan bellen met EredivisieLive, geen gegevens bekend van mijn persoontje en degene waar ik vorige week mee had gesproken was vrij. Er werd beloofd dat hij mij donderdag terug zou bellen.
  Gisteren viel alles samen, het telefoontje kwam, en de 2 decoders ook :applause:.

  Ik twijfel wel enigzins, blij dat de levering is geschied maar stomverbaast dat dat kan zonder dat mijn gegevens in hun systemen voorkomen :shock:.

  Gelukkig hou ik niet van voetbal en was het mij alleen om de decoders te doen, EredivisieLive kan dus direct de deur weer uit :-P.

  Groeten, Jurgen.
   
 9. Hou je ons even op de hoogte van de snelheid waarmee je daar vanaf bent en alles rond is?:cool:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 apr 2009
 10. Zal ik doen.
  Vandaag ga ik de twee nieuwe smartcards laten koppellen aan de basiskaart die ik al in gebruik had. Ik ga er vanuit dat ik dan gelijk van E-Live af ben (als ik tenminste aangeef dat abbo niet te willen).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina