1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Meerdere tv's

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ZureHauteCouture, 4 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als je een digitaal abonnement hebt afgesloten maar je hebt op één tv (vd twee) geen decoder aangesloten, is het dan op een manier mogelijk om die ene tv analoog te laten uitzenden, door bijv een aanpassing van het digitale abonnement?
  alvast bedankt
   
 2. Die kan je dan gewoon analoog aansluiten. Digitaal en analoog komt namelijk door de zelfde kabel. Je kan doorlussen vanaf je decoder of een splitter kopen om zo twee kabels op 1 aansluiting te kunnen aansluiten.
   
 3. dus als ik het goed begrijp heb je in dat geval 2 abonnementen nodig, zowel analoog als digitaal? of volstaat een digitaal abonnement (bijv omdat er bij een digitaal signaal ook een analoog signaal zit)?
   
 4. Nee je hebt 1 abonnement nodig Televisie Z1. Met dit abonnement kan je dan zowel digitaal via de decoder kijken als analoog. Mocht je extra pakketten willen hebben dan zal dit alleen werken via de decoder, digitaal dus.
   
 5. ik snap 't. bedankt voor je hulp!
   
 6. van deze pagina:


  Met het basiszenderpakket (Televisie Z1) haal je alle televisiezenders in huis waar Nederlanders al jarenlang met veel plezier dagelijks naar kijken, zoals Nederland 1, 2, 3 en de commerciële zenders.

  Voordelen

  • 30 analoge televisiezenders
  • 60 zenders in digitale kwaliteit
  • Enkele zenders in HD-kwaliteit
  • ruim 60 radiozenders
  • 1 vaste prijs voor alle toestellen in huis
  Het basiszenderpakket van Ziggo heeft het voordeel dat de zenders te zien zijn in zowel analoge als digitale kwaliteit. De analoge zenders bekijk je door de kabel direct aan te sluiten op je televisie.

  Voor de digitale zenders is het noodzakelijk dat je een digitale ontvanger aansluit tussen de televisie en de kabelaansluiting. Het basiszenderpakket bevat ook al een aantal High Definition kanalen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina