1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ip adres router

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door jabroe, 3 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo mede forum leden ik had een vraag
  ik woon in hoogeveen als ik de ziggo modem direct op mijn pc aansluit krijg ik een ip adres dat via ip tracer aangeeft dat ik in hoogeveen zit. dat klopt
  sluit ik nu mijn router aan een asus wl520gc dan krijgt ik een ip adres dat via ip tracer aangeeft dat ik in den haag zit.ik heb al vanalles gedaan maar krijgt steed dat zelfde ip adres.
  hoe kan ik dit anders krijgen.
   
 2. Als je per se je oorspronkelijke IP adres terug wilt, kun het MAC adres van je PC kopiëren naar je router. Zoek in de instellingen naar iets dat lijkt op "MAC Address Clone".

  Er is géén garantie dat je je oude adres terug krijgt, iemand anders kan hem al in gebruik hebben.
   
 3. Waarom wil je perse dat ene ip-adres terug? Als het er alleen om gaat dat je woonplaats verkeerd word aangegeven zou ik de moeite niet eens nemen? De registratie van die ip-adressen klopt wel veel vaker niet, het maakt ook geen verschil voor je verbinding of je volgens het ip nu in DenHaag, Hoogeveen of Groningen woont.
   
 4. Er bestaan geen officiele lijsten voor de lokatie van een ip-adres. Die kloppen daarom vaak niet. Je 'denhaag' ip adres is vermoedelijk eigendom van Casema en daarom in denhaag.
  Sites die lokaties aangeven doen dat op eigen verantwoording en zoals anderen al schreven klopt dat heel vaak totaal niet. (ook vaak wel hoor :wink: )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina