1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

prijsvorming Interactieve tv

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door fpepping, 2 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat mij opviel bij het bestellen van een Alles-in-1 extra pakket in combinatie met interactieve TV, dat er geen korting wordt gegeven van €99,- wat wel bij alle andere pakketten zo is. De Cisco decoder is immers bij de o.a. Media Markt ook voor €399,- aan te schaffen. Wat je dus kunt doen is het wolgende. Bestel alles-in-1 extra met een digitale decoder (voor een tweede TV) dus €99,- korting en bestel er de Cisco bij voor €399,- Een medewerker van Ziggo kon mij ook niets anders vertellen. Graag zou ik jullie bevindingen over deze prijsstelling willen horen waarom early adopters altijd maar de hoofdprijs moeten betalen. Je zou het toch juist in een vroeg stadium moeten promoten lijkt mij.
   
 2. Heb idd ook de gratis decoder voor de slaapkamer genomen al heb ik de decoder gewoon via Ziggo gekocht.

  In juli vorig jaar voor 428 euro. Nog duurder dus. Maar helaas is Ziggo niet de enige die early adopters fors meer laat betalen.

  Overigens heeft Ziggo die 428 euro nog steeds niet geïncasseerd, dus vang nu iig al een half jaar rente op dat geld. Heb al een beetje hoop dat ze het helemaal vergeten :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina