1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

humax pvr 9200c

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ghai, 2 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb een humax pvr 9200c. nu zou ik een humax irhd 5000c er bij willen hebben , zou ik dan nog mijn 9200c kunnen gebruiken om op te nemen die zal dan zonder kaart zijn want die zit dan in die 5000 ik weet ook niet of dat wel kan .

   
 2. Zonder kaart kun je geen zenders ontvangen (behalve ned 1), dus heb je weinig aan je oude decoder. Een tweede kaart kost max 29,95, afhankelijk van waar je hem aanschaft. Deze kun je voorlopig registreren voor het Z1 pakket (geen extra abonnementskosten). Later dit jaar worden op de nieuwe kaart vanzelf de eventuele extra pakketten van de eerste kaart ook op de tweede kaart geactiveerd, zonder extra kosten.
   

 3. oké bedankt neem aan dat er een kaart bij die nieuwe decoder zit
   
 4. Hangt er vanaf. Sommige dealers leveren een decoder met een smartcard erbij. Anderen leveren weer een decoder zonder smartcard. Een losse smartcard (Ziggo startpakket) kopen kan natuurlijk altijd.

  Beide heeft zijn voor en nadelen...
   
 5. Je kunt ook een Humax 5050 aanschaffen, is hetzelfde als de 5000 maar hij kan ook opnemen, maar dan in HD. Komt over een paar weken op de markt. Is natuurlijk wel duurder dan jouw oplossing, maar als je ook HD wilt opnemen is dat misschien een optie. Misschien kun je de 9200 dan verkopen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina