1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gunt autistische knul geen voetbal op TV

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door woodyk, 2 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. We overwegen KPN digitenne als digitale TV via Ziggo niet snel werkt. Fijn te horen, dat als je goede ontvangst met je mobiele telefoon hebt, dit goed werkt. Wij hadden onze twijfels over de ontvangst van digitenne. Het enige nadeel is, dat hij geen Sport 1 abonnement kan sluiten via KPN. Maar ja, in ieder geval heeft hij dan wel Eredivie Live.

  Ik wacht nog één week en als digitale TV dan nog niet werkt, ga ik er vanuit, dat er met Ziggo geen overeenkomst tot stand gekomen is en gaat mijn zoon over op digitenne. Mijn zoon maken ze blij met digitale TV om het dan nog geen uur later af te sluiten. Al die tijd, die ik erin gestoken heb, niet alleen in het gezeik met Ziggo, maar ook moet ik mijn zoon heel de tijd geruststellen, hij belt me constant op. Ik werk vanuit huis, maar van werken komt zo niet veel terecht.
  Mijn zoon is bereid 25% van zijn besteedbaar inkomen te besteden aan digitale TV, zo graag wil hij dit. Maar :censored: Ziggo ...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 feb 2009
 2. ja, allereerst kan hij niets zelf regelen, ten tweede zoals ik vaker geschreven heb, is voetbal kijken ALLES voor hem. Hij heeft door zijn handicap geen vrienden, slechts twee dagen dagbesteding en zit de rest voornamelijk op zijn kamer. Een van de weinige dingen waar hij plezier in kan hebben is voetbal kijken en dat kan nu dus niet ...
  Zoals velen zou het mij geen barst kunnen schelen als ik geen TV kan kijken, maar het leven van een autistische knul als mijn zoon is nu eenmaal veel beperkter.
   
 3. Allemaal begrijpelijk. maar je stelling dat Ziggo dit je zoon niet zou gunnen kan ik niet plaatsen. Voor Ziggo moet het ook niet uitmaken, elke klant moet krijgen waar ie voor betaald.

  Nu is het net of je zegt, mijn zoon is autistisch en daarom regelt Ziggo niet het juiste, snappie ?

  Desalnietteplus hoop ik voor je (en je zoon) dat het snel geregeld is !
   
 4. Ik begrijp wat je bedoelt en dat bedoel ik inderdaad niet. Maar ik neem aan, dat je me nu wel begrijpt.

  Overigens heb ik net weer de Helpdesk gebeld en na 12 minuten werd de verbinding WEER verbroken :censored:
   
 5. Nee, voor DVB-T zijn er aparte zenders geplaatst, het heeft ook niets met elkaar te maken. Stukje groter dan GSM-masten, maar ook een stuk minder in aantal. Zie deze kaart voor de opstelpunten, en bij Digitenne kan je aan de hand van postcode nagaan of je ontvangst zou moeten hebben.
   
 6. Daarbij bied digitenne niet alle zenderpakketten die Ziggo wel bied. Je kan een paar uitbreidingen van het standaard pakket(je) krijgen, maar dan houd het op. Al is Eredivisie voetbal wel mogelijk, maar iets als bv Sport1 gaat dan weer niet lukken.
   
 7. stitch_duck

  stitch_duck Forum Member

  Berichten:
  338
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Locatie:
  015 Ziggo (Casema)
  Lid geworden:
  24 mrt 2008
  Digitenne heeft maar 2 Eredivisie Live kanalen i.p.v. 4
  Om technische redenen kan KPN Digitenne maximaal 2 kanalen doorgeven. Daarmee kan je over het algemeen per speelronde waarin 9 wedstrijden gespeeld worden kiezen uit 7 live wedstrijden, uitzonderingen voorbehouden. De overige twee die daarbuiten vallen worden direct na afloop herhaald op de eerste 2 kanalen waardoor je die vervolgens ook nog kunt bekijken. De wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV zijn altijd live te bekijken.
  bron: o.a. http://www.eredivisielive.nl/AH/Voorwaarden.htm
   
 8. [offtopic]
  Daar heb je dit seizoen veel aan :):):)
  [/offtopic]
   
 9. De stand van zaken nu is, dat mijn zoon én NIET van Eredivisie Live, Sport 1 en Film 1 kan kijken en daarnaast er ook nog een groot aantal zenders uit het basispakket zijn uitgevallen. Hij kan alleen de eerste 10 zenders ontvangen. Wel heeft Ziggo windelijk de smartcard op naam van mijn zoon gezet. Daarnaast heeft Ziggo een rekening gestuurd over de periode dat het abonnement op naam van de andere bewoner stond. In de begeleidende brief staat zoals mij telefonisch is toegezegd, dat mijn zoon met directe ingang zou kunnen kijken naar de extra zenders zoals Eredivie Live.
  Weer heb ik enkele mailtjes via de website van Ziggo gestuurd. Niet eens een ontvangstbevestiging gekregen zoals in het verleden, laat staan een reactie. De helpdesk heb ik zowaar enkele keren aan de telefoon gekregen, maar daar zeggen ze alleen maar, dat alles zou moeten werken. NIET DUS !!!
  Deze week wacht ik nog af. Werkt digitale TV dan nog niet, dan moeten we wel de overstap naar digitenne van KPN maken, ondanks de nadelen. Maar beter iets dan niets !!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina