1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gunt autistische knul geen voetbal op TV

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door woodyk, 2 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb u een PB gestuurd.


   
 2. Ik heb misschien nog een andere oplossing voor je: Als je zelf in het Ziggo gebied woont, dan zou je gewoon op eigen naam en op eigen adres de digitale TV af kunnen sluiten. Voor de decoder maakt het geen verschil uit in welk huis hij staat. Je zet de decoder gewoon bij je zoon en bent van alle gezeur af. Misschien niet de netste oplossing, maar wel een oplossing die werkt.
   
 3. En in de toekomst kan je dan zelf ook voor naar de extra pakketten kijken (even aannemen dat je zelf ook digitale TV hebt).
   
 4. Dat weet ik niet. Ik pleit niet voor een illegale actie. Die zou je namelijk ook kunnen doen door op het adres van zoonlief een tweede kaart aan te schaffen. Ik denk alleen aan een pragmatische oplossing voor het feit dat Ziggo kennelijk niet kan omgaan met twee mensen die op hetzelfde adres wonen.
   
 5. Na bemiddeling door iemand van dit forum is het probleem opgelost. Vanmorgen ben ik gebeld door een zeer vriendelijke medewerkster van Ziggo, die ook haar excuses aanbood. Er is nu een nieuwe account op naam van mijn zoon gemaakt. Zijn smartcard is weer geactiveerd en MIJN ZOON HEEFT SINDS EEN UURTJE WEER DIGITALE TV !!!

  Voor de meesten van ons is TV kijken bijzaak, voor hem is TV kijken erg belangrijk, omdat hij door zijn autisme nauwelijks sociale contacten heeft en zelf door gewrichtsproblemen niet mag voetballen. Mijn zoon is erg blij, dat hij voetbal weer op de diverse zenders kan volgen.

  En ik ben blij, dat de problemen opgelost zijn en ik heb er vertrouwen in, dat mijn zoon nog lang kan genieten van digitale TV.
   
 6. SHIT :sad: Mijn zoon neemt net contact met me op, dat digitale TV het weer niet doet :sad:
   
 7. Ach, het heeft 11 minuten gewerkt...
   
 8. Het is logisch dat als iemand geld terug laat boeken, je geen gebruik meer kunt maken van de diensten van ziggo. Als de kabelaansluiting op naam van de instelling staat, zou ik om de tafel gaan zitten met die desbetreffende instelling, of zij een abbo kunnen nemen en jullie het geld overmalken naar de instelling. Anders blijft het een administratieve rommel bij ziggo.

  Mn haren gaan alleen overeind staan als ik naar de titel van uw bericht kijk, waarom moet dat zo genoemd worden?. Een student in een studentenhuis kan hetzelfde probleem hebben.. Ok, die kan misschien iets beter voor zichzelf opkomen, het lijkt hier soms net hart van nederland, als we er een klein beetje misbruik maken van de situatie, dan krijgen we de mensen wel op ons hand, en wordt het wel geregeld (denken we). Niemand is zielig, U wilt toch ook dat uw zoon als ieder ander behandelt wordt?
  Maargoed, das mijn menig. Ik hoop natuurlijk dat het probleem snel wordt opgelost. Er zullen veel meer mensen zijn met dit probleem. gelijke monniken, gelijke kappen.

  Terug naar het onderwerp......
   
 9. Nee, ik wil niet dat mijn zoon als iedereen behandeld wordt !!! Hij heeft beperkingen en kan zich niet staande houden in een wereld zoals de onze.

  Zoals ik al schreef is TV kijken voor de meesten bijzaak, niet een belangrijk onderdeel in ons leven. Maar voor mijn zoon is TV kijken wel erg belangrijk. Hij heeft slechts 2 dagen in de week een dagbesteding, geen nauwelijks tot geen vrienden, door een andere handicap kan hij niet voetballen en dus zit hij de meeste tijd op zijn kamer. Hij heeft niet veel, maar voetbal volgen is zijn lust en leven, letterlijk en figuurlijk. Als dat hem dan ontnomen is, is hij echt erg verdrietig.

  Dus graag mijn zoon in deze wereld NIET behandelen zoals iedereen !
   
 10. Misschien is Digitenne van KPN een optie. Volgens mij heb je hier geen telefoon of kabelaansluiting voor nodig. Het is een ontvanger met kleine antenne die je op de tv aansluit.

  [​IMG]

  Mijn overburen hebben er een, en ik hoor ze niet klagen over de kwaliteit. Dus moet het wel goed zijn.

  Het abonnement kost € 7,50 per maand. Dat valt mee. Dit abonnement kun je uitbreiden met Eredivisie Live Voetbal voor € 9,95 per maand.

  Misschien kun je zelf eens kijken: http://www.kpn.com/tv.htm

  Bestellen kan ook hier: http://www.digitaaltvkijken.nl/aanbieding/digitenne/
  Er staat tevens dat je binnen 4 weken de spullen kan terug sturen als het niet bevalt.

  Ik hoop dat ik je hier een stapje dichter bij je doel heb gebracht.

  Nog een opmerking. Als je bij je zoon in zijn kamer met je gsm een goede ontvangst hebt, zul je verder geen problemen met de ontvangst hebben. Ze maken volgens mij namelijk gebruik van de zendmasten voor mobiele telefoons.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina