1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Erg zacht geluid

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Jules!, 1 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De ziggo medewerker meldt dat hij het bij de eerstvolgende testrun van nieuwe hardware na wil laten kijken door hun engineers.
  Wel kreeg ik nog de vraag om te vragen naar het merk van de aangesloten tv (ter referentie denk ik). Zou je me dat kunnen laten weten als je het verschijnsel ook hebt?
  Mocht er nieuws zijn (en dat kan een tijdje duren) dan laat ik het hier weten. Mocht je die info dan willen hebben, abonneer je dan op dit draadje.
   
 2. Ik heb dit probleem met het zachte geluid ook. Ik gebruik de optische uitgang, en heb deze aangesloten op mijn 5.1 receiver. Op de reciever moet ik het volume abnormaal hard zetten om enigzins hoorbaar geluidsniveau te hebben, met alle risicos van dien als ik een andere bron selecteer, en het volume niet tijdig heb teruggedraaid. Eigenlijk is deze aansluiting op deze manier niet te gebruiken.
  Met mijn IR-FOX C had ik het op dezelfde manier aangesloten, en ondervond geen problemen met het geluidsniveau.
   
 3. Ik gebruik trouwens de analoge scart aansluiting, met een goede kwaliteit flatcable. Het geluidsniveau is op zowel de TV als de VCR scart hetzelfde.

  Vreemd trouwens dat het geluid op de VCR scart ook harder en zachter gezet kan worden, dat is voor opnemen niet echt handig. Maar goed, dat is weer een ander onderwerp.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina