1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Erg zacht geluid

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Jules!, 1 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Afgelopen week de 9200c gekocht. Top apparaat. werkt prima. Alleen het geluid is onjuist afgeregeld. Voorheen had ik de Humax IR-FOX-C. Het geluid van mijn tv en hifi stond vast op 10 (v.d. 60) en die instelling was prima voor de humax als voor mijn dvd speler als voor mijn tuner. De humax stond op ongeveer 10%.
  De 9200c moet ik op 90% zetten om een acceptabel geluidsniveau te krijgen. Ruimte om harder te gaan is er bijna niet. Aangezien het met alle andere apparatuur wel goed werkt (incl. de humax IRFOX), moet het wel aan de 9200c liggen. Er was in 2007 al een draadje over, maar zonder uitkomst.
  Heeft iemand een advies? Of gewoon terug onder garantie?
  Alvast bedankt.
   
 2. Ik denk dat dit bij alle exemparen zo is. Die van mij moet je ook op een % of 90 zetten.
   
 3. Mijn Samsung staat de volume altijd 100% open, dit komt overeen met het geluid van de dvd recorder. (ook mijn satelliet onvanger staat met de volume op 100% open)
   
 4. Ik was er al bang voor. Toch typisch dat het bij de 'gewone' digitale ontvanger IR-FOX-C wel anders ( en voor mij beter) is. Ik zal de vraag een bij Humax droppen. Misschien zit er wel een ouderwetse potmeter op de print ;-)
  Bedankt voor jullie reactie.
   
 5. Bij mij hetzelfde probleem idd, heb hem nog niet aan een vu-meter gehangen, maar zelfs als 'ie op 100% staat moet het niveau nog een behoorlijk eind onder de 0dB uitkomen denk ik...

  Het grootste probleem is eigenlijk dat je je TV zo kneiterhard moet zetten dat wanneer je ff vergeet dat je decoder uitstaat, je de buren uit bed blaast met het gigantische geluid van je analoge signaal :cry:

  Hoop toch echt dat hier, naast het constante vastlopen en de om de haverklap beschadigde opnames, wat aan gedaan wordt in een sofware update.

  *Edit* Ik las hier ergens dat na het downloaden van de update ook nog even de fabrieksinstellingen herladen moeten worden. Nu is ie inderdaad al een paar dagen niet vastgelopen. Fingers crossed :grin:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 feb 2009
 6. Ik hoop maar op een verbetering via een toekomstige software update ;)
   
 7. Als het softwarematig is aan te passen, dan zou dat mooi zijn.
  Heeft iemand enig idee waar je voorstellen of suggesties kan doen voor updates? Humax, Ziggo? Ik wil er best achteraan gaan.
   
 8. Ik weet niet of het sofwarematig is aan te passen, maar wie weet.
  Op dit forum is een Ziggo medewerker op persoonlijke titel actief:
  [​IMG] anoniem [​IMG]
  Ziggo-Official

  Wellicht weet hij er meer van.
   
 9. Ik ben zo vrij geweest de vraag bij hem/haar voor te leggen. Wie weet waar het toe kan leiden.
   
 10. Inmiddels in contact met anoniem en heb hem/haar wat meer informatie gegeven. Anoniem gaf wel aan dat er tijdens de toelatingstest geen vreemde nivo's voorbij zijn gekomen.
  Ik houd jullei op de hoogte.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina