1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

5 februari

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door nicklezz82, 30 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanaf 5 februari zouden er weer zenders afgaan en bijkomen...
  Wie weet welke eraf gaan en erbij komen...

  Family7 is albekend...
  Publieke omrope gaat naamswijzigingen doorvoeren...

  Maar wat nog meer...

  Wie weet het, ben zo nieuwsgierig
   
 2. Wil niet negatief overkomen maar deze informatie heeft voor mij geen enkele toegevoegde waarde als je het totaalpakket van Ziggo afneemt.

  Het is zeker interessant voor diegene die op Family7 of Sat1 in het digitale basispakket zitten te wachten, maar die betalen geen €9,95 extra p/m voor het totale pakket en juist daar had ik de veranderingen in verwacht.

  Tot op dit moment wordt het totaalpakket, totaal uitgekleed. Verder geen klagen.
   
 3. Ja het totaal pakket worden steeds meer uitgekleed, en ik ben ook zo benieuwd wat er gaat veranderen / bijkomt. Het lijkt wel een staatsgeheim van Ziggo, er is nergens iets te lezen over wat er gaat gebeuren in februari.

  Zenders die er de afgelopen maanden zijn verdwenen.
  BravaHDTV
  Action Now
  Nederland E
  Dier & Natuur TV
  3 Voor 12 Central
  Omega TV
  Sport 1 Extra (2x) (Per 1 feb.)

  Zenders er bij zijn gekomen en komen.
  Etalagekanaal
  Family 7

  Zenders die ik erbij zou willen.
  Scifi Channel
  13e Street
  Melodyzen HD
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 jan 2009
 4. Dit is het laatste wat ik op de Ziggo site kan vinden.

  20-01-2009

  Wijzigingen in het digitale zenderpakket

  De zenders Dier & Natuur (kanaal 307), 3voor12 Central (kanaal 360) en Nederland-e (kanaal 211) worden niet langer door de publieke omroep doorgegeven. De zenders Omega TV (kanaal 576) en /Geloven (kanaal 575) zijn samengevoegd tot een nieuw kanaal met de naam Spirit24 (kanaal 575).
  Al Jazeera International

  Family7, een familiekanaal waarop fatsoen en netheid hoog in het vaandel staan, is ook per 2 februari bij Ziggo te bekijken op kanaal 27. De zender Het Gesprek verhuist dan naar kanaal 25. En Al Jazeera International en Sat1 zullen toegevoegd worden aan het basiszenderpakket van Televisie Z1. Onderaan deze pagina nog meer zenderwijzigingen.
  Op kanaal 13 geeft Ziggo voortaan de Zender van de maand door (deze maand Discovery World). De Zender van de maand is voor alle abonnees van Digitale Televisie zonder meerkosten te ontvangen. Voorheen kon je op kanaal 999 kijken naar het Info Preview kanaal van Ziggo. Deze zender is verhuisd naar kanaal 11 en heet voortaan Ziggo TV.
   
 5. @nicklezz82
  waar heb jij die informatie vandaan dat op 5 februari nieuwe zenders erbij komen/verdwijnen. Hier is nergens iets over te lezen. Zenders die zouden verdwijnen zijn al weg dus..
  Alleen moet 'Opvoeden doe je zo' nog omgedoopt worden in Z@ppelin24/Familie24.
   
 6. Door het weghalen van zenders uit de digitale keuzepakketten (in mijn geval het totaalpakket) en geen vervanger voor de zender plaatsen lijkt in mijn ogen een verkapte prijsverhoging, je krijgt minder voor hetzelfde geld.
   
 7. Helemaal mee eens! Terwijl we met de komst van al die PO-kanalen twee jaar geleden ook al een prijsverhoging kregen van € 1,=. Nu deze kanalen zijn uitgekleed en andere kanalen (action NOW bijvoorbeeld) opeens verdwijnen vraag ik me ook af of er nog iets bij komt of dat we een prijsverlaging krijgen???

  We betalen nu aantoonbaar meer voor minder.
   
 8. Ik zie ook alleen maar dat er zenders verdwijnen. En we krijgen er een jan-peter-zender over normen en waarden voor terug. Ik denk dat ik me ga bedanken voor het totaal pakket, en pak me de filmkanalen.
   
 9. Re:

  Met reclame voor een kinderkamp om met jezus kennis te maken. Voor zover ik het heb gezien (welgeteld 2 min) is het echt een zender voor zijn doelgroep. Of willen ze zo veel mogelijk nieuwe zieltjes winnen? Zo komt
  deze zender over.

  Van mij mogen ze dit kanaal in een apart pakket plaatsen met andere christelijke en andere godsdienstkanalen. Daar hoort het thuis aangezien het niet echt een kanaal is voor iedereen. Ik snap ook niet waarom Ziggo het uit het totaalpakket heeft getrokken. Volgens mij viel Omega onder het totaalpakket (een pakket daarvan). Aangezien Family 7 ook een echt themakanaal is, zou het daar ook thuishoren.

  Ik ga zelf nog niet het totaalpakket verkleinen aangezien ik nog genoeg zenders heb die ik kijk en die zitten in meer dan 3 pakketten. Dus het is financieel nog niet aantrekkelijk. Maar voorlopig is Ziggo meer zenders aan het verwijderen (zoals nu weer Al Jazeera Arabisch) dan dat we erbij krijgen. Zo kan ik ook snel geld verdienen: zo weinig mogelijk zenderkosten. Waar blijven de echte interessante nieuwe kanalen (o.a. de al genoemde kanalen).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina