1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SBS en NET 5: meer maar kortere reclameblokken

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door martwout, 30 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Als Ziggo Net5 en SBS6 van kanaal 9 en 6 zou verplaatsten naar bijvoorbeeld kanaal 905 en 906 ergens onder de regionalen schreeuwen ze vanzelf wel moord en brand :mrgreen:
   
 2. Is antuurlijk wel makkelijk voor de omroepen, ze nemen de series over uit Amerika (en daar hebben ze al veel reclame). Als je een beetje een serie probeert te volgen, dan kan je al een beetje zien waar het reclameblok zat in Amerika.

  Nu hoeft de programma-coordinator er geen rekening mee te houden waar hij zijn eigen reclameblokjes moet plaatsen. Of zie ik dat verkeerd.:frons:
   
 3. Ik lach me werkelijk een liesbreuk als Ziggo binnenkort zijn klanten laat kiezen uit de kanalen. Je kunt dan geheel naar wens je eigen zenderpakket samenstellen. Zo'n pay-per-channel systeem. Zou niet slecht zijn.

  Misschien breng ik ze nu wel op een idee. Kan ik jullie nu al vertellen dat ik die vervelende reclame-zenders er meteen uit mieter. Dat ze maar de fles op gaan.
   
 4. Gisteren de ghost whisperer gekeken op Net5. Wat een frustatie. Echt om de paar minuten een reclameblok van 2,5 minuut. Van ellende de pvr maar aangezet en een ander programma gekeken. Kijk vanavond wel verder en snel de reclameblokken doorspoelen. Dit is echt vreselijk... Ik hoop echt dat de proef zeeeeer snel eindigt en mislukt.
   
 5. Ook naar Ghost whisperer gekeken, ja wat een frustratie, doet me weer aan de USA denken.
  De 2e uitzending via timeshift gekeken en steeds tijdens de reclames fast forward.
  Ik hoop maar dat het bij deze test blijft, al denk ik van niet.
  Vanavond maar weer de laaste 2 van 24 reclamevrij kijken :)
   
 6. Welke reacties? Hier op het forum? Of de kijkcijfers? Mensen gaan de programma's nu opnemen, en spoelen de opname vooruit als er reclame komt. Dus hoe dan ook, we zijn weer gen@@1d.

  Ik hoop dat andere zenders hier op inspelen en een goed alternatief gaan bieden op die tijdstippen. Dan vergaat ze de zin om ons te plagen met die reclame-onzin.
   
 7. Dat doe ik al jaren bij de commercielen, eigenlijk. Anders irriteer met mateloos over die enorme reclameblokken die ik dan uit moet zitten... :wink:

  Gert.
   
 8. stitch_duck

  stitch_duck Forum Member

  Berichten:
  338
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Locatie:
  015 Ziggo (Casema)
  Lid geworden:
  24 mrt 2008
  SBS staakt proef reclameblokken
  AMSTERDAM - SBS6 staakt het experiment waarbij de programma's House en The Mentalist vaker worden onderbroken voor kortere reclameblokken. Ook Net5 experimenterde met dit Amerikaanse model in de serie Ghost Whisperer.
  Volgens SBS hebben kijkers massaal gereageerd en voelen ze niets voor een nieuwe indeling van reclameblokken. Dit maakte een woordvoerder van de SBS-zenders vrijdag bekend.
  ,,Vanaf het begin heeft SBS aangegeven de mening van de kijkers zwaar mee te laten wegen in deze proef, waardoor besloten is te stoppen met de proef.'' Algemeen directeur SBS Eric van Stade voegt daaraan toe: ,,Bij alles wat we doen op onze zenders Net5, SBS6 en Veronica staat de kijker centraal. Na een week testen hebben we de eerste balans opgemaakt. De kijker heeft zich op dit moment duidelijk uitgesproken dat het Amerikaanse model van vijf reclameblokken per uur niet wenselijk is en daar luisteren we naar. Dat is de reden dat we de proef volgens dit model nu beƫindigen.''
  Bron: http://www.ad.nl/cultuur/2980118/SBS_staakt_proef_reclameblokken.html
   
 9. Mooi zo!:-P
   
 10. Daar was niet eens een proef voor nodig geweest.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina