1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

als niets anders helpt, dan maar opzeggen.....

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door hintt, 28 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @Cees :
  1. zit in Hoorn - kersenboogerd
  2. Vindt over het algemeen de reacties van "de experts" wat je ook krijgt van Multikabel - Ziggo zelf : m.a.w. zal wel aan iets bij mij liggen... makkelijk gezegd als je toch niet van plan bent om er wat aan te doen.

  -- Algemeen : ik was tot een week of drie , vier(kan wat langer of korter zijn ) na de samengaan in Ziggo al sinds '98 al bij quicknet --- en alle veranderingen meegemaakt - en altijd heel tevreden. Maar wat mij betreft kan het niet snel genoeg gebeuren dan de wet aangepast wordt zodat er meer spelers op dezelfde kabel kan komen - deze monopoly gebeuren is precies hetzelfde als wat we hadden tot vroeg in '90 er jaren met KPN .
   
 2. Volgens mij moet je niet blind varen om de speedtesten. Van alle speedtesten (speedtest.net, speed.io, ...) haal ik de snelheid niet die ik zou moeten halen. Dit is begin dit jaar begonnen. Echter met download via payserver zit ik wel op de snelheid die ik zou moeten halen met mijn alles in 1 extra. Of het nu komt door de versie van IE of java ik weet het niet, maar betrouwbaar is het niet.

  Iedereen post dus nu wel mooi van de afbeeldingen met speedtesten maar ik vertrouw ze momenteel niet. Ik ga meer op de download snelheid af en die ligt op de waarde die ik moet hebben.
   
 3. Ik haal mijn volledige snelheid met een payserver niet, hoe verklaar je dat dan? Op het moment is het internet zo brak dat ik niks meer kan geloven.
   
 4. Bij mij geldt na een verstoring van ruim 1 dag sinds 2 weken hetzelfde.
  Ik haal met speedtesten de beloofde bandbreedte maar met de vertrouwde payserver waar ik al jaren een abbo heb lopen, en waar snelheid never een issue is geweest, haal ik overdag en in de vroege avond max 700 kB om vervolgens in de late avonduren af en toe de 1800-1900 aan te mogen tikken.
  Wat mij vreselijk stort is het feit dat ik overdagen 's-avonds geen zwaaaar onder de beloofde bandbreedte zit.

  BTW... ik heb een alles-in-1 20-3 abbo
   
 5. Ook omgevind Vlijmen (Den Bosch) is sinds een aantal dagen weer (lees zoveelste keer) flink aan het " FLuctueren" s' avonds rond 18.30 - 19.00 zakt de snelheid van 1230 kB/s (10 Mb) naar 500 a 600 max (met soms uitschieters naar onder). Vervelend is ook dat de ping " schommelt" wat
  mijn speelervaring (ja ik speel spelletjes) niet altijd te goede komt.


  Huub


  Nog maar even afwachten :( maar word er wel moe van
   
 6. En wat haal je op zo'n moment met je FireFox plugin? Haal je dan ook iets rond de 800-900kbyte/sec of veel lager?
   
 7. Dat komt omdat jullie appels met peren vergelijken ... :wink:

  Een probleem met de snelheid in Hoorn heeft meestal niets te maken met een snelheidsprobleem in Groningen of Limburg. Als de oorzaak anders is kan het resultaat dus compleet anders zijn.
   
 8. de snelheid die ik haal via Firefox(of welke browser dan ook) is altijd al afhanklijk van de server bandbreedte ( maakt niet zoveel uit - snelheid is meestal wel op linux hoger ( go figure :cool: ) .

  Ik weet dat speedtest alleen maar een indicatie is. Ik zeg dat de snelheid de laatste tijd ( maanden) er helemaal uit is - sites die vroeger makkelijk mijn bandbreedte vol kon krijgen halen over het algemeen nu tussen 150 tot 300 kbps - en soms veel minder.

  Ik heb geen zin om mij voortdurend te moeten verdedigen - het is gewoon ronduit slecht, en ik heb al lang door dat hier niemand die kan helpen, behalve dan gedeelde smart, misschien is glasvezel een optie - totdat er een andere optie is.

  zelfs last.fm hikt nu ...*&^*^*&
   
 9. Traceer hem maar.. mijn lokatie is gem. noordenveldl, en de geolocatie van mij verbinding is in amsterdam of er net buiten. dat was eerder Groningen.. toen was de snelheid altijd constant (enkele x uitgezondert) nu dat het in dec. een cable.ziggo.nl is geworden is hij zo onstabiel als wat.
  Als ik nu een speedtest.net meting doe kom ik nooit meer boven de 13mbit, terwijl in de oude sutuatie geen probleem was.
   
 10. Ja, als ik je ip-lokatie trace krijg ik:
  Dus aardig in de buurt toch ? (via http://www.ip-adress.com)

  Er bestaat niet zoiets als een officiele lokatie van een ip-adres. Al die sites waar je dit opvraagt hebben hun eigen manier om dit te bepalen.
  Het is dus niet zo dat je nu 'overgezet bent' naar een server in de omgeving van amsterdam. Je zit gewoon op hetzelfde @home netwerk waar je altijd al op zat. Je hebt alleen een nieuwe ip-reeks gekregen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina