1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo Dome in Amsterdam

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door kingpin!, 28 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heeft de bouwer van de Dome schulden dan ???
  Ziggo adverteert alleen maar hoor, die bouwt helemaal niets....
   
 2. De Pepsi stage zit daar toch ook nog, naast de HMH. Of loop ik nu heel erg achter?
   
 3. stitch_duck

  stitch_duck Forum Member

  Berichten:
  338
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Locatie:
  015 Ziggo (Casema)
  Lid geworden:
  24 mrt 2008
 4. Dan hebben ze een heel hoog eigendunk als je aan zoiets groots je naam durft te knopen terwijl je eigenlijk belanrijkere zaken te regelen hebt. Ik zou me doodschamen als ik de indruk wek veel geld te spenderen aan zoiets terwijl je het beter kan besteden aan het goed laten functioneren van het bedrijf en, belangrijker, mijn klanten.

  Er lag een goed netwerk en dat veranderd niet zomaar. Nu dus wel en dat doet pijn als klanten nu hun geld zien verdwijnen aan iets waar ze direct niets aan hebben. Zij willen een goed werkend product en de rest is bijzaak.
   
 5. En waarop baseer jij dat nu er een sponsor deal is aangegaan, er geen geld meer zou zijn om het netwerk te onderhouden en uit te breiden?
   
 6. Misschien aan het feit dat in zijn (en mijn) regio het netwerk belabberd werkt (snelheid is al meer dan een maand rond de 4 tot 6 MBit down en 3Mbit up, ipv 20Mbit down, alleen snachts is de speed goed) op dit moment en dat het lijkt of daar helemaal niets aan gedaan wordt. Ik weet echter dat er een storingsonderzoek loopt, alleen de resultaten zijn er nog niet omdat het blijkbaar complex is. Maar helaas is hier niets over terug te vinden op enige storingen/werkzaamheden pagina.

  Ik kan me dus goed voorstellen dat voor het grote publiek lijkt of Ziggo er met de pet naar gooit om het netwerk op orde te houden, terwijl dat voor wat betreft de techniek niet terecht is.....

  De communicatie over een nieuwe sponsor/reclame actie is blijkbaar beter dan de communicatie over dingen die niet werken. Als dat duidelijker naar buiten gebracht werd met de oplossingstermijn erbij zou dat heel wat meer begrip werken dan nu.
   
 7. Ziet er mooi uit toch?

  Mensen begrijpen helaas vaak weinig van de verhouding tussen een sponsordeal en de bedragen die gemoeid zijn met de 'belangrijke zaken'. Zo'n deal stelt echt niets voor vergeleken bij de budgetten voor de netwerken e.d. hoor. Bovendien zijn zulke acties altijd netjes in door hele legers commissarissen goedgekeurde begrotingen opgenomen en die is het er echt niet om te doen om een slecht product te verkopen.

  Ben benieuwd of het uitzenden van concerten gaat lukken.
  Dat is mijns inziens alleen haalbaar wanneer het ècht niet opgenomen kan worden, wat nu nog zo'n beetje onmogelijk is...
  Vooral omdat er flink verdiend wordt met de DVD's na de tour.
  Aan de andere kant is een 'illegale' versie in lagere kwaliteit wel weer goede promotie voor de volgende steden die de tour aandoet denk ik...
   
 8. Hoor overigens net wel in het Journaal dat banken geen geld willen lenen voor deze nieuwe concertzaal (net zoals alle projecten in Amsterdam Zuid-Oost, kredietcrisis). Kan dus nog wel eens met onbestemde termijn worden uitgesteld. En dat past wel weer bij Ziggo :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina