1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo Dome in Amsterdam

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door kingpin!, 28 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als Ziggo nu slim is baten ze dit uit door alle concerten pay-per-view aan te bieden via interactieve TV. Liefst live, maar dat zal wel niet haalbaar zijn.
  Daarnaast een Premium Channel met 24/7 de herhalingen van concerten van 6 maanden en ouder.

  Dan wordt het met iTV wellicht ook nog wat en halen ze ook nog synergie uit een dergelijke deal.

  Overigens: deze zaal direct naast de Arena en de HMH? Niet een beetje overkill? Zoveel artiesten zijn er nu toch ook weer niet die een HMH of groter vol kunnen krijgen en NL willen aandoen?
  Maar goed, alles beter als de 'acoustiek' in de Arena. Heb me daar (tijdens Madonna voor het laatst) mateloos aan lopen ergeren. HMH is dan al stukken beter, maar deze dome beloofd wat dat betreft veel.
   
 2. Dit vroeg ik me dus ook direct af, de locatie had echt een stuk beter gekozen kunnen worden!

  Verder leuk initiatief, alleen plaats en timing zet ik mijn vraagtekens bij...
   
 3. Plaats is juist perfect. HMH is voor sommigen te klein en de ArenA te groot. Het is goed bereikbaar per openbaar vervoer en genoeg parkeerplek in de 12 garages.
   
 4. Goed bereikbaar openbaar vervoer wat na 23uur niet meer rijdt. Altijd leuk als er een concert in de Arena is.
   
 5. Hmm, openbaar vervoer vind ik daar niet zo best. Hadden ze niet iets waar nog niet zoveel is? Utrecht ofzo? Daar heb je wel hele leuke kleine zalen, maar iets groots is er niet(dat ik weet)
   
 6. Eh... openbaar vervoer daar niet best? Er rijden 4 treinen per uur naar zowel Utrecht als Schiphol, plus aansluiting op de metro. Wat wil je nog meer dan? Ken weinig tot geen concertgebouwen met beter OV.

  Ik forens dagelijks van Utrecht Centraal naar Amsterdam Zuid (één halte verder dan Bijlmer Arena vanuit Utrecht) en dat gaat uitermate uitstekend.

  En de laatste trein gaat 01:28u, dus hoezo tot 23u?

  Wellicht als je veel verder moet als Utrecht.....
   
 7. Eerste gedacht is dat ze nu over de ruggen van de klanten iets uit de grond stampen terwijl de klachten nog niet zijn opgelost. Steek eerst het geld in belangrijke zaken en ga dan pas ONS geld verkwisten aan zo iets.

  Het is godsgeklaagd dat ze het lef hebben om zoiets te doen. Werk verd*mme eerst eens wat meer aan een positief imago en ga dan spelen.
   
 8. Eh, een beetje heel erg kort door de bocht?

  Ziggo stampt die zaal echt niet op eigen kosten uit de grond. Is gewoon een sponsordeal: ze betalen geld om hun naam aan het gebouw te verbinden. Of dacht je dat de Heineken Music Hall door Heineken is gebouwd? Of het Fortis Circustheather door Fortis?

  Dit valt gewoon onder marketing. En dat is broodnodig om een levensvatbaar bedrijf te houden.

  Zou me persoonlijk pas zorgen gaan maken als Ziggo niets meer aan marketing zou doen. Dat zou nml betekenen dat ze zelf niet meer in de toekomst geloven.
   
 9. En ze begonnen met miljarden schulden.. en dan gaan ze dit bouwen...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina