1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Poorten Openen

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Kevindrayer1, 26 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Krijg van een collega de tip om in mijn modem de poorten ook open te zetten, net als in de router. Dit omdat router aangesloten is op het modem en een ander merk is. Nu lees ik dat op bepaalde forums wordt gezegd dat een modem alle poorten heeft open staan. Heeft het nut om dit ter proberen en waar moet ik dan weer tercht?
   
 2. Van het modem van ziggo staan de poorten al open, misschien heb je wat aan deze site.

  btw: je kan ook een range van poorten open zetten als je plaats tekort komt, zeker als die poortnummers dicht op elkaar zitten.

  27015 - 27020 als voorbeeld, er is niemand in je omgeving die dit even voor je kan instellen¿, alles bij elkaar misschien 5 minuten werk.

  en anders, met schade en schande moet men leren :wink:
   
 3. ehm.
  nog iet voor mij?
   
 4. Nee die reactie was voor brils.

  Bij jou lijkt het me een firewall-iets wat niet goed gaat, een virusscanner waar er eentje in gebakken zit misschien? zoja dan even toestemming geven aan dat ding

  edit: misschien dat je wat patches mist, hier een link naar een andere discussie die als waardevol werd bestempeld en deze met een oplossing
   
 5. Ik heb de site van Manolito bekeken, maar kan er helaas niks mee. staan termen in die ik niet snap. Moet voor een leek leesbaar zijn.
  Firewall uitschakelen zou een optie zijn en geprobeerd( heb windows vista), maar ook hier geen chatfunctie voor de headset bij de ps3. Firewall uitzetten zou voor de laptop trouwens het einde kunnen betekenen als er gehackt wordt, Maar dat zou ook tijdelijk gekund hebben
  Woont er niemand in de buurt van Heerlen die toevallig hetzelfde probleem heeft.?
   
 6. Niemand nog enig idee of tips?
   


 7. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:, sorry hoor maar ik moet hier echt smakelijk om lachen.

  Ik krijg het ernstige vermoeden dat je met online hulp er niet uit gaat komen, wellicht kun je eens bij je in de buurt informeren door iemand die in de ICT zit, zo blijf je duidelijk emmeren.
   
 8. Ik zou niet weten welke ICT-er me kan helpen. Ik heb in dit forum al hulp gevraagd. Voor 15€ en 5 minuten werk moet me toch iemand kunnen helpen. Het forum op playstation 3 komt ook steeds met dezelfde poorten openen of firewall uitzetten. Heb ook al Ziggo helpdesk om hulp:confused: gevraagd, maar zij doen ook net alsof ze dom zijn, net als ik. Ik heb voor het eerst in mijn leven een computer gekocht in oktober 2008., dus ben nog een broekje van 45 jaar.
  Heejjj Sandeman, ben je niet toevallig binnenkort in Limburg????:mrgreen:
  Koffie staat klaar!!!:giveup:
  Misschien iemand anders die Nat type 2 op een ps3 kan zetten. SERIEUZE KANIDATEN GEZOCHT!!! Wie durft????
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina