1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alle zenders voor 25,-?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door harrysbox, 25 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit alles kan niet aangezien Ziggo een limiet heeft aan het aantal geregistreerde cards (ik dacht 6)
   
 2. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Het gaat er nu juist om de kaarten niet te registreren. :wink:
   
 3. Dit lijkt mij onwenselijk en daarbij lijkt het me niet meer als normaal om gewoon te betalen voor datgene wat je afneemt. Doe je in de supermarkt toch ook?
   
 4. Het is geen probleem en gewoon legitiem. En als je gay bent en zoon van een chineze vader en turkse moeder en 5 jaar opleiding in india op een klooster hebt gehad, van voetbal houdt, niet kan zonder een uurtje discovery science 's avonds en ook graag een filmpje op zijn tijd kijkt zou ik het zeker doen..... :shock: :roll:

  Maar uitgaande van "gewone" wensen, bijvoorbeeld het compleet pakket plus film1 en voetbal, blijft er bij een previewperiode van 2 weken geen voordeel over. Overigens, je kunt die kaarten best goedkoper dan 25 krijgen hoor ;)
   
 5. Discussie puntje, laten we het voor het gemak op een groot grijs gebied houden. Je gaat bewust een handeling doen waardoor je niet hoeft te betalen voor datgene wat je afneemt... met nadruk op bewust, want daar ligt naar mijn mening de essentie. Bewust onder de kosten uitkomen voor datgene wat je wel afneemt, maar waarvoor je klaarblijkelijk niet wilt betalen.

  Heel erg nuttige en zinvolle informatie, heeft zeer zeker een heel erg hoge toegevoegde waarde op dit topic, en helemaal niet niet offtopic :roll:
   
 6. En daar gaat je redenatie dus mis, aangezien je uitgaande van de adviesprijs 29.95 per kaart betaalt, daar 14 dagen mee kan doen en dus ongeveer 65 euro per maand uitgeeft aan extra pakketten. Het meest uitgebreide pakket zonder de culturele doelgroepenpakketten is: totaalpakket + eredivisie + film1 + sport1 + hdtv en kost 51.80 per maand. Dat is toch echt nog ruim goedkoper dan het "gratis preview" pakket met gekochte kaarten..... Ook bij kaarten van 25 euro is het €51.80 abonnement nog steeds een paar euro goedkoper dan de losse kaarten.

  Aangezien je mijn behoorlijk met ironie doorspekte "de man die alles wil" profiel niet helemaal gevat lijkt te hebben: Je moet toch wel behoefte hebben aan een behoorlijk uitzonderlijke combinatie van pakketten voordat je een paar kwartjes zou besparen. Voeg daarbij het ongemak van kaarten die ineens niet meer werken, tientallen winkels afstruinen om je kaartenvoorraad op peil te houden etc en het zou duidelijk mogen zijn dat er geen enkel gevaar is dat iemand dit ook echt doet. (Afgezien van het feit dat de preview periode nu dan eventjes wat langer is)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina