1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aansluitprobleem LCD TV

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door Daveyj, 21 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb gisteren een Humax 5000 aangesloten op mijn Philips 42PFL7403 via HMDI. Ik heb een hdd recorder en een home cinema allebei via scart aangesloten. Als ik nu de TV aanzet schakelt het niet meer naar één van de aangesloten apparaten maar blijft staan op aansluiting 0 (USB). Ik moet met de TV afstandsbediening doorklikken naar HMDI 1 of Ext 1 (de HDD recorder). Hiervoor had ik een oude Samsung decoder via scart en had dit probleem niet. Wat doe ik verkeerd?

  27-01-2009
  Ik heb ergens gelezen dat de TV niet automatisch naar HDMI schakelt bij het aanzetten. Zou dit de oorzaak van mijn probleem kunnen zijn?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 jan 2009
 2. Hallo,

  Had hetzelfde probleem, opgelost door het volgende uit te voeren: de -/V toets op je TV indrukken, en dan 3 maal de AV toets op je afstandsbediening van de TV indrukken, in het menu waar je dan in komt moet je de Hotel Mode op ON zetten en Initial Input op HMDI, succes ermee!
   
 3. Op het gevaar af op een stomme vraag een stom antwoord te krijgen, maar waar zitten deze toetsen op een Sony Bravia LCD KDL-40V2000 tv?
  Kan er in de handleiding niets van vinden.

  Ook ik heb een probleem met het krijgen van beeld.
  Via de scart kabel wel, maar met de hdmi kabel niet.

  Wat doe ik verkeerd?
   
 4. Hallo,

  Ik heb zelf een Panasonic, en daar zitten diverse knoppen achter een klepje aan de voorzijde van het toestel, dus waar het bij jou toestel zit weet ik niet, maar op elk toestel zitten wel van die bedieningstoetsen.
   
 5. Waar zit een -/V knop ?
   
 6. Daar heeft de persoon TOTAAL NIETS aan, want dat is alleen van toepassing op Panasonic LCD en Plasma TV's.
   
 7. gek word ik ervan

  Ik zal wel enorm dom :thankyou:zijn maar het lukt niet om Guide plus te krijgen, via de DVD-recorder, en ook niet om enerzijds handmatig op te nemen en daarna weer op een ander kanaal digitaal te kijken. Ben er al diverse malen mee bezig geweest, superchagrijnig ondertussen. Heb al vele gebruiksaanwijzingen gelezen, ook op deze site.
  Hoe kan ik het het beste doen? En is per se de G-link kabel nodig? Heb een Pioneer recorder, overigens.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina