1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Europese start Animal Planet HD in februari

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Humaxfan, 21 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ja zeker weten
  BBC HD mag er van mij wel bijkomen.
  maar zo mag Voom HD er ook wel bijkomen.
  Animal Planet HD zal wel weer veel herhalingen hebben.

  Maar ik ben het ermee eens : Ziggo beloofde een aantal HD zenders.
  Tot nu toe is het HD pakket erg mager!

  Weet iemand van Ziggo hier iets nieuws over te vertellen?

  Trouwens, ik zie de laatste tijd weinig antwoorden van Ziggo medewerkers
   
 2. Ik had het al op enkele plekken gemeld, maar nu dan ook maar even hier.

  Ziggo gaat ons allen zeer verblijden met MTV HD, die zender die meer reclame uitzet dan programma's (veel al in 4:3 of letterboxed). Laat staan dat ze muziek uitzenden.

  Kortom persoonlijk vind ik die hele zender niks en dan komt er nog een simulcast in HD van ook, hij zal dus niet in het HD paket komen maar in het normale basis pakket zoals ook Ned 1, 2 en 3.
  Wanneer precies is niet bekend, op mijn zenderkaart van vorige week staat alleen "in de loop van 2009".

  Mijn excuses overigens aan hen die MTV wel een goede zender vinden en blij zijn met deze HD aanvulling.
   
 3. Prima, we zullen wel zien wat het wordt.
   
 4. Ik vermoed dat het zich hier gaat over MTVNHD. Een aparte HD zender opgericht door MTV die geselecteerde uitzendingen laat zien van al hun zenders. Dus MTV, TMF en Nickelodeon en noem maar op. Vermoedelijk gedeeltelijk in SD Upscale maar ook grotendeels HD clips en shows.
   
 5. In 4:3 of letterboxed? Wat heeft het dan voor zin om het in HD te gaan uitzenden? :?
  Weet je zeker dat het geen andere programmering is zoals bij Discovery of History?
   
 6. Zoals het vermeld staat op het zender kaartje bij mijn ouders lijkt het alsof het om een simulcast versie gaat. Bij MTV staat namelijk een vinkje achter de normale zender, net als bij ned1, 2 en 3.
  Hij staat niet los vermeldt bij pakket muziek of HD.
   
 7. Misschien dat een Ziggo medewerker hier uitsluitsel in kan geven?
   
 8. In de lijst staat alleen vermeld dat Nederland 123 in de loop van 2009 in HD te ontvangen zullen zijn. Verder is het dus weer een drama-lijstje.......en draagt het niks bij, waarom wordt er een overzicht als deze verstuurd? Oke, alleen om mensen die nog analoog kijken nog effe wakker te schudden.
  er staat niks leuks of verrassends op wat mij betreft en ligt dus weer bij het oud papier........ HD blijft dus schijnbaar ook in 2009 ver achter......verder kan ik geen aanvulligen vinden op het huidige aanbod.

  Laat ziggo de nadruk leggen op een andere kant van de service en niet in het versturen van deze mailing welke ook nog eens gewoon op de site te vinden is.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 mrt 2009
 9. Het HD aanbod is niet alleen bij Ziggo mager. Ook de concurrent UPC heeft een zeer mager pakket. Waar Ziggo vanaf maandag de 6e de primeur heeft is in HD content die via Interactieve TV opgevraagd kan worden. Moet je natuurlijk wel een box hebben die dit kan. Heb je dus een Humax staan, dan gaat het feestje dus niet door. Volgens mij is dat zo'n beetje de enige box die de minste bugs bevat in vergelijking met de Scientific Atlanta van Cisco en de Samsung.

  V.w.b. de zender Animal Planet HD: deze is nog niet beschikbaar voor de Nederlandse markt. Dat werd medegedeeld door Jarco Kriek op het UPC board. Volgens mij moet deze zender nog wel dit jaar beschikbaar komen voor de Nederlandse distributeurs. Het is inderdaad jammer dat het hier zo langzaam gaat met HD. Nu heb ik al weer een artikel gelezen dat de grote lancering van HD pas in 2010 gaat plaatsvinden. De geloofwaardigheid wordt met het jaar minder.
   
 10. Als die berichten kloppen zou dat heel zuur zijn inderdaad, al helemaal voor de early HD adaptors zoals ik. Ik heb die decoder nou sinds 2007 en ik moet 3 jaar wachten op een beetje een fatsoenlijk aanbod. Had ik achteraf gezien die decoder niet echt nodig gehad (hoewel deze SD wel goed schaalt)

  We moeten ons eerst maar eens richten op NL1,2,3HD, hoewel deze nog niet echt veel zullen uitzenden in HD. Maar dat is wel het eerste wat er extra bij komt,ik hoop toch op een paar extra HD zenders eind april. Ziggo is zo zwijgzaam over HD, of doen loze beloftes. welke in het @home tijdperk ook nogal vaak voorkwamen, ook bij wijzigingen in het extra pakket (skynews eruit, mtv2 hits en base weg) vooraf communiceren is iig niet hun sterkste kant.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina