1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Europese start Animal Planet HD in februari

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Humaxfan, 21 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanaf 3 februari is in Europa Animal Planet HD beschikbaar. Als eerste is Animal Planet HD beschikbaar in Scandinavië. Daar wordt de zender toegevoegd aan het pakket van Canal Digital Nordic, dat te ontvangen is op de Thor5 satelliet op 1 graden west. Hierdoor is de nieuwe HD zender beschikbaar voor satellietkijkers in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.
  Discovery Networks, dat eigenaar is van de Animal Planet zenders, ziet in de lancering van Animal Planet HD de ideale manier om de merknaam Animal Planet te versterken en het leiderschap op het gebied van HDTV te verstevigen. Via Animal Planet HD is alleen maar native HD content te zien. In de loop van 2009 wordt Animal Planet HD ook in andere Europese landen, waaronder Nederland, gelanceerd worden.

  bron: http://www.totaaltv.nl/index.php?action=nieuws&id=1647&reaction=1#form
   
 2. zou wel een heel goede actie zijn als hij snel bij Ziggo komt, ze kunnen nu iig niet zeggen dat er te weinig aanbod is, ook MTV HD schijnt binnenkort beschikbaar te komen.
   
 3. Nou, als ik daar extra voor moet betalen zou ik het wel heel raar vinden
  wat is het voordeel om mtv in hd te kunnen ontvangen?
  Nee, die mogen ze van mij als allerlaatste bijvoegen.
  Maar ja dat is mijn mening
   
 4. Er word hier toch niet over extra betalen gesproken? Als hij word toegevoegd door ziggo, dan lijkt het mij voor de hand liggend dat hij in het HD pakket komt. MTV HD leuk voor de liefhebbers. persoonlijk zie ik dan liever BBC HD.

  Maar er zijn meer HD zenders, inmiddels is de Belgische zender één ook in HD te zien via canal digitaal. en komen Ned 1, 2, 3 HD er ook aan.
   
 5. De kwaliteit van MTV HD is belabberd. Elke clip lijkt op een upscale. Geen idee of dit ook zo is, of dat de bandbreedte/encoder die ze nu gebruiken niet toereikend is.
   
 6. inderdaad... ze zijn upscaled, dat denk ik echt!
   
 7. Komt wellicht doordat clips nog amper in HD beschikbaar zijn?
   
 8. Nee, iets anders... want je kon bijna pixels zien en het zag ook beetje wazig uit. Volgens mij gebruiken ze (met opzet?) erg lage bitrate.

  Vorige jaar zag ik een videoclip (over games) van Gametrailers (www.gametrailers.com) op Comedy Central (het kwam 1 of 2 keer op tv), het kwaliteit zag er goed uit.
  btw Comedy Central is een onderdeel van MTV. Toen kwamen er ook andere videoclips van Gametrailers.com op MTV, maar het kwaliteit was bar slecht. Zo wazig...
  Ik had MTV een mail gestuurd dat ze bitrate moeten verhogen... maar ik kreeg geen repons en ook zag ik geen verbetering :(
   
 9. Is er al íets bekend of deze zender door Ziggo doorgegeven gaat worden dit jaar?

  Gisteren een foldertje met zenderoverzicht gekregen, en daar staan ook zenders bij die dit jaar in HD verschijnen, helaas staat Animal Planet daar niet tussen :?

  Al iets over bekend?
   
 10. welke zenders staan er allemaal bij dan? Ik ben wel benieuwd naar dit foldertje.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina