1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Inauguratie Obama in HD bij Ziggo (kanaal 14)

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 19 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. desnoods zenden ze het maar met een delay van 2 minuten uit....
   

 2. ja! alleen morgen uitzending, daarna weer verdwenen......
   
 3. En morgen ook al geen uitzending, de hele boel is gecanceld.
   
 4. WTF ? blijft Bush ook president ?
   
 5. Precies mijn idee! Voor de HD freaks gewoon zonder subs op kanaal 14 zonder vertraging, en op Nederland 1 SD mét vertraging en ondertiteling!
  Wat is dat nou voor bullshit om vanwege die ondertiteling zo'n belangrijk TV moment in HD te annuleren? Mensen die per sé ondertiteling willen kunnen altijd nog in SD kijken!

  Beter een half ei dan een lege dop lijkt mij...
   
 6. Het argument dat men het technisch niet kan is ronduit belachelijk, het zal mij niets verbazen als hier heel wat anders aan de hand is. Eerder viel al vanuit de mond van het NPO de opmerking te lezen dat de Tour de France dit jaar wel eens niet in HD uitgezonden zou kunnen worden wegens te duur.
  En nu komt de NPO weer met "de apparatuur die live HDTV moet ondertitelen is niet beschikbaar". Waarom niet? Geen geld soms?

  De NPO wil dus gewoon meer geld van de providers c.q. de overheid en maakt met deze actie dus simpelweg een statement.
   
 7. Dat zou wel erg negatieve reclame zijn voor HDTV, want naast de Tour zijn er dit jaar ook geen EK voetbal of Olympische Spelen, en dus een behoorlijke achteruitgang van HD content ten opzichte van vorig jaar.

  Viel me trouwens op dat Eurosport de Australian Open in HD uitzendt, dus na bijna een maand (sinds het wegvallen van Brava) weer eens iets dat in HD te bekijken valt voor mensen die geen abonnement op het HD pakket hebben.
   
 8. Het zou mij niets verbazen als dat niet eens mag van de mediawet. Daarmee zou het HD-signaal een andere inhoud krijgen dan het SD signaal, en dan zou het wel eens "een nieuwe zender" kunnen zijn. En die mag de PO niet zomaar beginnen.

  Mensen die het per sé willen zien kunnen het toch zien? Het wordt toch niet belangrijker omdat het in HD is? En ik weet niet of het er veel beter op wordt als je de kop van George Bush in HD kan aanschouwen :wink:

  Het klinkt sowieso een beetje als een rare "last-minute" actie om alleen dit evenement opeens in HD te gaan uitzenden op een tijdelijk kanaal. Klinkt wat weinig doordacht. Kwam dit initiatief van de PO, of van de kabelaars?

  Lijkt me beter als de PO gewoon de tijd neemt in de invoering van HD goed voor te bereiden, en dan vanaf het geplande begin het in een keer goed te doen. Dan mag je er ook van uit gaan dat vanaf het echte begin alle nodige apparatuur er wel is. Haastige spoed is zelden goed.
   
 9. Dan zou ik je sterk aanraden om zelf te gaan kijken, want als er één iemand NIET geïnaugureerd wordt is het wel George W.. :roll:
   
 10. Dat heb ik ook niet beweerd, maar het is de overdracht van de macht. Dacht je dat George er niet bij zou zijn?

  Maar ik denk dat ik ook op SD het verschil tussen George en Barack nog wel zal kunnen zien.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina