1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

DOCSIS-3 in aantocht

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Phillipus, 19 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Quote nieuwsbericht:
  "Uit betrouwbare bron is vernomen dat de invoer van de nieuwe DOCSIS-3 modems vanaf april 2009 zal plaatsvinden. De snelheid van het Z3i abonnement zal dan verhoogd worden naar 40Mbit/sec. De snelheid van Alles-in-1 Extra zal dan ook verhoogd worden naar een nog iets hogere snelheid van 50Mbit/sec. De Upload snelheid zal naar 5 Mbit/sec verhoogd worden. In de tweede helft van dit jaar zal de snelheid van deze bundel nog verder verhoogd worden naar 80Mbit/sec."

  Is het de bedoeling dat de Motorola-modems vervangen gaan worden ?
  Heb sinds 22-12-2008 de Motorola-SBV5121E (Alles-in-1 Extra) :confused:

  Greetz,
  Phillip(us)
   
 2. Ja je modem zal vervangen gaan worden.
  Aangezien je huidige modem geen EuroDocsis 3.0 support heeft.

  En de nieuwe snelheden dus niet aankan.
   
 3. Hi C0sm0s,

  Thanks... Had zoiets eigenlijk wel verwacht !

  Onderstaand nog enkele quotes uit Tweakers.net mbt Ziggo:
  "De nieuwe snelheidsverhoging wordt in twee stappen doorgevoerd, waarbij de eerste verhoging voor het tweede kwartaal van dit jaar gepland staat.
  De tweede snelheidsverhoging moet in de eerste drie maanden van 2010 worden doorgevoerd."

  "De TM702G uit de Touchstone-serie kan downstreamsnelheden van 160Mbps aan en beschikt naast een 1Gbps-poort over twee voip-lijnen met sip-ondersteuning.
  Ook kan er via usb een externe harde schijf of printer worden gekoppeld. Uit de technische specificaties van de TM702G blijkt dat het modem ook geleverd kan worden met een accu, waardoor de telefoonlijnen bij een stroomstoring nog blijven werken. De 1-cels 2,4Ah-accu zou goed zijn voor vier uur noodstroom; de 2-cels 4,4Ah moet het acht uur uithouden."

  "Overigens zal Ziggo de bewuste Touchstone TM702-modems niet met een backupaccu leveren, hoewel dat technisch wel mogelijk is.
  Ondanks de aanwezigheid van een usb-poort op de modem zal het ook niet mogelijk zijn om een externe harde schijf of printer aan te sluiten."
   
 4. Niet om lullig te doen, maar hier lopen al denk ik een draadje of 2 over op het forum? Niet handiger om daarin te blijven posten ipv nog een draadje ernaast te gaan starten/onderhouden?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina