1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Haperingen in postcode-gebied 5237 LR

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Verweij, 18 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds zondag 18 januari heb ik bijzonder veel haperingen in veel digitale zenders. Het beeld staat geheel stil en het geluid valt weg voor de duur van enkele seconden.

  Er is niets in mijn bekabeling binnenshuis veranderd. Om alle discussie uit te sluiten heb ik desalniettemin alle bekabeling gecontroleerd.

  Het postcode-gebied is 5237 LR.

  * Zijn er meer mensen in dit postcode-gebied die hetzelfde probleem hebben?

  * Kan Ziggo wellicht nagaan of er iets mankeert aan het signaal?

  ---

  Op dinsdag 20 januari alle zenders opnieuw "geïnstalleerd" heeft het probleem verholpen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 jan 2009
 2. Hier in Twente geen problemen!

  Gert.
   
 3. Hier 5172 (op ong. 20 km ZW) ook geen probleem.
   
 4. 5247KT hiero... Heb sinds een week de snelste all-in-1 uitvoering en ervaar tot nu toe geen problemen met de ontvangst van digitale televisie.
   
 5. Gebied 5931

  Vandaag op 1 xxx zender continu haperingen.
  Elke 10-15 seconden staat beeld even stil
   
 6. Hier, waarschijnlijk maar een paar straten verderop, geen problemen.
   
 7. Ondanks dat hier verder geen postings zijn met betrekking tot problemen op 711 / Hustler TV, hebben ook wij haperingen / onderbrekeningen geconstateerd, doordat we getriggerd werden aan de hand van alarmen vanuit ons management systeem. De huidige status is mij niet bekend, wellicht dat TVDigitaal hier meer over kan vertellen.
   
 8. Net even een paar minuten gekeken maar niks kunnen ontdekken aan storingen op 711. Wel is de ber bij mij schommelend tussen 0 en 8.

  Ontvagst / kwaliteit aldus de Samsung 360R is 77.
   
 9. Gisteren op Private Spice elke 10 sec haperingen, ik heb net even gecheckt en het probleem lijkt nu verdwenen. Overigens op Hustler tv geen haperingen gsiteren.
  Is toch een steeds terugkerend probleem op dezelfde kanalen zoals Discovery, Arte enzz. Kan dit niet definitief worden opgelost?
   
 10. Correct er zijn problemen geweest met het signaal van Hustler de afgelopen dagen, de happeringen zijn Ziggo breed waargenomen. Inmiddels lijkt het sinds gistermiddag beter te gaan nadat er wat aanpassingen gedaan zijn. Neemt niet weg dat de problemen met Hustler nog niet compleet zijn opgelost. De signaal leverancier van het Hustler signaal is nog bezig met het probleem.

  We zien af en toe de aangeleverde bandbreedte afnemen wat op sommige STB's problemen geeft van uitval en voor alle klanten op die momenten een mindere beeldkwaliteit geeft op Hustler TV. De laatste echte uitval is gistermiddag geweest om 13.24 (volgens onze management systemen).

  Wat Twigger hier aangeeft is terecht maar staat los van de Hustler problemen. De freezes om de 10 seconden deden zich alleen voor in het voormalige @home gebied en waren waarneembaar op sommige Humax decoders.Gisteravond laat en vannacht deden deze problemen zicht voor op o.a Private spice, Arte, BBC prime, Baby TVRai uno , TVE en TRT maar ook op Eurosport. De oorzaak is ons bekend en ook hoe we het kunnen oplossen en dat is dan ook (weer) gedaan vanochtend vroeg.:wink:

  Aan het voorkomen werken we samen met de leverancier van ons headend en de verwachting is dat dit ook binnen enkele weken niet meer kan voorkomen.

  @Twigger: M.b.t. tot de Discovery's daar heb ik nu en ook gisteren geen problemen op waargenomen (een week of wat geleden in een weekend wel). Weet je zeker dat je hier nu ook problemen mee had?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina