1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

actie: Gratis 2 maanden Eredivisie Live!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door stitch_duck, 18 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik denk dat ze een emailtje hebben gehad.
   
 2. sport1

  nou ik heb dat email nog niet ontvangen en heb net op webside gekeken van UPC en daar staat niks daarvan op, dus ff afwachten. sport1 heeft gelukkig wel nog genoeg te bieden in de zomermaanden.:frons::frons:
   
 3. Je bent toch klant van Ziggo? Waarom zou UPC jou dan een email versturen met een aanbod tot gratis Sport1 voor de twee genoemde maanden? Daar heeft UPC toch niets over te zeggen bij Ziggo?
   
 4. ziggo

  klopt maar heb me op de nieuwsbrief van UPC geabonneerd omdat ik misschien overstap naar UPC maar weet dat nog niet zeker, denk er nog over naar.:frons:
   
 5. Ik begrijp dat je gaat verhuizen naar UPC gebied. Ik zou anders tenminste niet weten hoe je kan overstappen naar UPC.
   
 6. UPC

  yeb dat klopt.
   

 7. Als je gaat verhuizen naar een UPC gebied, moet je overstappen naar UPC. Je hebt namelijk (nog) geen keus in kabelboer

  Maar waarom zouden acties als deze bij UPC hetzelfde moeten zijn als bij Ziggo??
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 apr 2009
 8. Het is juist andersom: UPC biedt haar vaste klanten een actie aan en bij Ziggo moet je er om vragen. Vergeet dus niet om te bellen want dan kijk je in juni gratis.
  Maar je kunt ook vóór 1 mei opzeggen per 1 juni en 1 augustus weer lid worden van EredivisieLive. Immers in juni en juli worden vrijwel alleen maar oefenwedstrijden gespeeld. Op 31 juli start de nieuwe competitie weer.
   
 9. De deadline voor terugbetalen van de AH actie nadert hier en nog niets ontvangen. Zijn er mensen die wel de brief hebben ontvangen en ook nog niets op de rekening gestort hebben gekregen?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina