1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geluid later dan beeld

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door byker, 18 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het ging om het aansluiten van de decoder via HDMI op zijn Home Cinema set. Zijn Home Cinema set heeft echter geen HDMI ingang alleen een uitgang en het lijkt mij niet mogelijk om een ingang er achteraf in te bouwen. Zijn TV heeft wel HDMI ingangen en daar kan je dus eventueel splitten, zoals ik in mijn antwoord aan hem aangaf.
   
 2. Hallo Koos, ik heb bij ziggo een HD decoder besteld, jammer dat ze een gewone sturen, die hebben we al.... dus maar weer afwachten, top van ziggo :no:. Heb ook op de site van "aten.com" gekeken, staat een splitter voor 130 euro de VS 481. Maar hoe weet je nou of die wel goed is?
  Volgens mij pas als je 'm gekocht hebt :lol: en als ie dan tegenvalt???
  groet,
  Byker
   
 3. Helaas, ik heb geen enkele ervaring met een HDMI splitter. Kijk goed op internet. Die 481 zie ik ook voor rond de € 100,-. Bepaal eerst eens hoeveel HDMI ingangen je extra nodig hebt. Als je met minder dan 4 ook geholpen bent dan kan je dat in de prijs schelen. Ik vond bijvoorbeeld ook de Thor 28577T. Die geeft één extra HDMI ingang en kost rond de € 30,-.
  Kijk eens of je reviews kan vinden.
   
 4. hdmi splitter

  Oké Koos, doe ik. Ik heb geen haast dus kijk gewoon even rond. Je hoort het wel als ik wat gevonden heb. Nu maar eerst wachten op de juiste HD decoder van Ziggo......
  vr. gr. Byker
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina