1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eredivisie Live kado.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door catastrofus, 16 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb mijzelf 6 maanden 'eredivie live' kado gegeven, nav een mailtje van onze kabelboer hierover. Kosten 6 * 9.95, dat is in ieder geval minder dan 6 * 14.95 bij onze kabelboer. Voor zover ik het begrijp moet ik zelf tegen die tijd (zeg maar april) opzeggen, anders loopt het abbo gewoon door. Zitten er nog meer addertjes onder het (evt kunst)gras?

  Gert.
   
 2. Hier wil ik ook meer over weten hoe dit werkt.
  Want volgensmij is die 9.95 alleen voor internet (4 internetcodes per maand).

  Anders moet je het volgensmij doorgeven aan Ziggo en die maken het bedrag terug over, en ben je volgensmij nog steeds niet goedkoper uit.
   
 3. Volgens mij moet je die internet optie als extra doorgeven bij Eredivisie. Ik ga er vanuit dat het niet via internet gaat maar gewoon via de kabelboer.

  Gert.
   
 4. Heb jij gewoon een kaart besteld of laten versturen via de mail. Of heb je het nog niet kunnen testen?

  Dit staat er in de actievoorwaarde:

  - Eredivisie Live is te ontvangen via diverse aanbieders van digitale televisie. De aanbieders kunnen zelf de abonnementsprijs van Eredivisie Live vaststellen. Zij bepalen de abonnementsprijs op basis van de richtprijs van Eredivisie Live, de abonnementsperiode en de kosten van digitale televisie.

  - Na het afsluiten van het Eredivisie Live abonnement, worden de abonnementskosten van Eredivisie Live (afhankelijk van de waarden van de Eredivisie Live kadocard) binnen 14 dagen overgemaakt naar de rekening van de abonnnee.
   
 5. Ik heb het laten versturen per email. Blijkbaar krijg ik binnen 5 werkdagen bericht. Ik heb de abo prijs al voldaan (9.95 per maand) dus komende 6 maanden kan de kabelboer daar niets aan doen. Volgens mij moet ik er voor zorgen dat ik ruim (> 1 maand) voor de einddatum de handel weer opzeg anders zit ik vast aan een abo van 14.95 en dat wil ik niet.

  Gert.
   
 6. OK, het zou fijn zijn als je mij op de hoogte houd.
  Ik wil ook eredivisie live en 9,95 is toch beter dan 14,95.

  Ik hoop als ik vragen heb, dat ik dan aan jou kan vragen.
   
 7. Dat mag je altijd maar laten we eerst maar even afwachten hoe het bij mij gaat...

  Gert.
   
 8. Hieruit begrijp ik het volgende:

  De provider berekent je de normale prijs voor het pakket (bij Ziggo 14,95). Vervolgens krijg je de waarde van de kadocard (9,95 per maand) door Eredivisie Live terugbetaald. Je betaalt op deze manier dus (netto) 5,= aan Ziggo en 9,95 aan Eredivisie Live, ofwel nog altijd 14,95.

  Ik kan het natuurlijk fout hebben, maar het lijkt me dat het niet gaat lukken om via deze omweg een lagere prijs te betalen.
   
 9. ik heb het ook voor 6 maanden en ik heb ong 59 euro betaald op 15 dec j.l en dus ook geactiveerd en dat ging al mis en dus belde ik op 30 dec opnieuw naar eredivisie live en zo heb ik me smardcardcode en banknummer doorgegeven

  ziggo incasseert 14,95 p/mnd en ik krijg 89 euro terug maar tot heden heb ik nog geen signaal en het geld terug

  je betaald dus 9,95 p/mnd en ziggo incasseert 14,95 en dat verschil krijg je dus ook terug volgens eredivisie live medewerker aangezien ziggo duurder is
   
 10. Lijkt me niet. Ik heb voor 6 maanden dat voetbal besteld EN vooruit betaald. Lijkt me wel grappig, je geeft het kado aan een ander en die kan dus, als hij bij onze kabelboer een digi-abo heeft, nog eens, naast wat ik betaald heb, 5 euries per maand gaan betalen... Dat zal toch niet waar zijn. :wink: Mocht dat wel zo zijn dan maakt onze kabelboer er een nog grotere zooi van dan het al is. :cool: Zie http://www.eredivisielive.nl/kadocard/kadocard-bestellen.htm. <citaat:>In een paar muisklikken maak je de Eredivisie Live Kadocard tot een heel persoonlijk cadeau.</citaat> Heel persoonlijk wordt het als je vanwege je kabelboer nog eens 5 euries p/m mag bijbetalen...

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina