1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Meerdere smartcards definitief, goed nieuws voor AlphaCrypt CI-modules voor DTV

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door amiboy, 16 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In dit geval niet, maar velen, waaronder ik wachten op het moment dat het op alle kaarten gezet wordt. Pas dan neem ik één of meer abonnementen.
  Ik denk dat meer mensen dat doen en het ze geen windeieren legt.
   
 2. Of kaarten ruilen of samen gaan doen. Dan valt de opbrengst tegen, en het zou me niet verbazen als daar een verklaring voor het uitstel ligt.
   
 3. De uitstel is er omdat er technische problemen waren met het gelijk laten lopen (overzetten) van de abbonnementen op alle kaarten. Dat heeft niets met 'lenen' te maken. Bij een aantal mensen zijn de kaarten al gelijk gemaakt.
   
 4. Dat ruilen of samen doen zal zeker wel gaan gebeuren. Maar waarschijnlijk niet op grote schaal. Dat kan ook wel eens meer abonnementen opleveren omdat je dan wel gaat ruilen. De één filmnet, de andere sportnet bijvoorbeeld. En dan maar 2 kaarten naast de decoder leggen. Dan de ene dan de andere er in. :cool: Lijkt mij niet zo aanlokkelijk. Ik ga vast niet ruilen.
   
 5. Dat is inderdaad vast wel onderzocht. Wij hebben in Multikabel gebied jarenlang al voor 50 cent administratiekosten een extra smartcard gehad waar je hetzelfde pakket als op de eerste kaart op had. En daar werd ook niet grootschalig misbruik van gemaakt.
   
 6. goed nieuws voor alphaCrypt

  Helaas sinds zondag alle zenders zwart

  Weet iemand of de Loewe Xelos als de CA+ module uitkomt deze herkent danwel aan te passen is?

  :sad::sad::sad:
   
 7. Is je smartcard wel geregistreerd? Ik vermoed van niet als alles opeens alleen bij jouw op zwart is gegaan.

  Loewe heeft nog geen TV's met CI+ slot.
   
 8. Zou mijn registratie dan ineens ongedaan gemaakt zijn??

  W
   
 9. Ik weet niet hoe lang jou smartcard al geregistreerd zou moeten zijn, maar op dit forum zijn genoeg voorbeelden te vinden van klanten met een aanbevolen ontvanger waarvan Ziggo ook opeens de registratie is kwijt geraakt of nooit heeft opgevoerd. En daarvan waren er ook die al jaren hun smartcard hadden.

  Ik ga er even vanuit dat je nog wel analoge TV kunt ontvangen en dat je ook digitaal naar Nederland 1 kan kijken omdat voor dat kanaal geen smartcard nodig is. M.a.w. je hebt gewoon digitaal signaal, maar kan alleen niet kijken vanwege rechten problemen.
   
 10. Ik heb een Samsung LED TV UE40B6000 met een AlphaCript CI module. Weet iemand of deze TV een CI+ slot heeft? Verder zag ik dat er voor de AlphaCript module nieuwe software is (3.19). Heeft het zin om te upgraden van 3.18 naar 3.19?

  Alvast bedankt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina