1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo nieuws digitale tv

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 15 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In iedereval, na al die wijzigingen eigenlijk al sinds toen @home is overgenomen door Ziggo, is het in iedereval; minder zenders voor meer geld, (Als ik het vergelijk met het @home digitale pakket toenertijd) en wat er word toegevoegd tegenwoordig, is nog maar te vraag of de consument hier echt op zit te wachten. Maar goed de aandeelhouders van Ziggo willen ook alleen maar zo snel mogelijk hun investeringen terug verdienen. Word tijd dat de kabel word opengebroken. Dan zal Ziggo het meest van alle kabelaars het wel gaan merken. Denk ik zo.
   
 2. Valt de laatste tijd wel op dat het Totaalpakket ad. €9,95 aardig uitgekleed wordt. Verdwijnen van bepaalde zenders is overmacht geef ik toe.

  Maar waarom moest actionnow verdwijnen? http://www.actionnow.nl/
  Waarom wordt CBBC en CBeebies overdag niet meer doorgegeven?

  Tevens valt op dat een oproep tot terugkomen van Actionnow (zie site) gesteund wordt door http://ziggo.gebruikers.eu/ vraag mij dus af wat doet de MGV :sleep:
   
 3. Op ziggo-gebruikers.eu zie ik niets anders dan hier op het forum nl. de roep van enkele mensen om Action Now weer terug te laten keren. Als dat uitgelegd wordt als "steun" dan vind ik dat een beetje vreemd, temeer omdat er achter die site niet echt een organisatie staat, althans zover ik weet.

  Op zich bemoeit de ZGV/MGV zich niet met content. Wel met de achtergronden van bepaalde keuzes. Dat staat in dit geval dan ook geagendeerd. Wat wij wel kunnen en ook frequent doen is om Ziggo te attenderen op bepaalde geluiden die op het forum doorklinken en om een reactie vragen.

  Om ons te gaan bemoeien met content i.c. het wel of niet doorgeven van RTV kanalen is niet alleen maar een kwestie van wat de meerderheid wil. Met elke keuze die je daar in maakt raak je wel iemand. Om te bepalen wat de kijkbehoefte van mensen is, ontbreekt het ons gewoon ook aan adequate middelen/instrumenten. Wij vinden dat ook niet op onze weg liggen.
   
 4. Op de site van http://www.actionnow.nl/ wordt wel http://ziggo.gebruikers.eu/ genoemd en niet http://ziggo-gebruikers.nl/cms/ neem dus aan dat Actionnow meer vertrouwen heeft in de eerste site. Ook wordt expliciet genoemd dat zij onafhankelijk zijn Deze oproep wordt gesteund door het onafhankelijke Ziggo forum, klik hier http://ziggo.gebruikers.eu/

  Dus MGV bestuur waar is de actie nu? Waarom geen link op deze site van dit forum? Waarom geen te downloaden actiebrief voor het terugvragen van Actionnow? MGV Praten alleen met Ziggo helpt niet, dat is in de geschiedenis al gebleken of je bent een vereniging of niet.
   
 5. Ik krijg dus
  want ik was iets te kritisch op dat forum ! Probeer op dat forum maar eens een tekst te plaatsen met de url http://ziggo-gebruikers.nl/forum als inhoud, je zult zien dat e.e.a. automatisch in http://ziggo.gebruikers.eu wordt gewijzigd, pure censuur daar dus !
   
 6. Ik kende die .eu site niet, maar het lijkt me een vrij overbodig geheel.
  Veel berichten van de Coax site er naartoe gesleept en dat CanalDigitaal dochter "Action Now" zo ingenomen is met die site zegt me niet zo veel.
  Van mij mag dat 4:3 kanaal met die slechte C-films in matige beeldkwaliteit wegblijven.
   
 7. Thomas999 het draait niet alleen om het programma Actionnow alleen. Het zijn meerdere zenders die het veld moesten ruimen zoals CBBC en CBeebies. Maar ook het verplaatsen van SAT1 naar basispakket is geen toegevoegde waarde als je het totaalpakket hebt, meer een sigaar uit eigen doos.

  En dan gaat het mij wel om dit forum en de vereniging die dit opgezet heeft, namelijk de Multikabel Gebruikers Vereniging.

  Nu neem ik aan dat je van een vereniging lid kan worden (zou ik best willen zelf als daar lidmaatschap tegenover staat). Ik zie nergens op dit forum dan ook één link hier naar toe. Ik neem toch aan dat wanneer je eigen profileert als een vereniging ook statuten hebt. Dan neem ik ook aan dat je zeker één keer jaar een algemene ledenvergadering houdt. Dan neem ik ook aan dat de leden die ook gebruik maken van dit forum inspraak hebben. Dus ik vraag mijzelf af slaapt deze vereniging, ik zie nergens verslagen ofzo. :sleep:

  Laat het MGV bestuur eens uitleggen wat de doelsteling is van de vereniging en van deze site. Zie dit niet als een aanval, maar er is weinig input en outcome.
   
 8. Toch beter zoeken :oops:
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=96649&postcount=4
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=11750
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=13907
   
 9. Ik vermoed dat het verdwijnen van CBBC en CBeebies een rechtenkwestie is en/of dat BBC die zenders niet buiten Engeland willen verspreiden.

  Maar er zijn ook kanalen bijgekomen, zolas Misdaadnet en Comedy Channel Family.
  Dat Sat1 verplaatst wordt naar het basispakket, komt omdat deze zender hier en daar in het analoge pakket zit. Omdat het analoge pakket terug gaat naar 30 kanalen kunnen die kijkers het voortaan zonder meerkosten digitaal bekijken.
   
 10. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005

  Aan de BBC zelf lag het echt niet blijkbaar.

  TotaalTv.nl: Cbbc en Cbeebies weg bij Ziggo wegens samenvoegen pakketten

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina