1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo nieuws digitale tv

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 15 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zenderwijzigingen

  Family7, een familiekanaal waarop netheid hoog in het vaandel gedragen wordt, zal per 2 februari te zien zijn bij Ziggo op kanaal 27. De zender Het Gesprek verhuisd dan naar kanaal 25. En Al Jazeerah International en Sat1 zullen toegevoegd worden aan het basiszenderpakket van Televisie Z1.

  Veel veranderingen per 5 januari

  Het was je misschien al opgevallen. Per 5 januari is er het een en ander veranderd in het zenderaanbod van Ziggo. Dit komt doordat de publieke omroep een aantal zenders uit de lucht heeft gehaald of zenders heeft samengevoegd. Zo verdwenen de zenders Dier & Natuur (kanaal 307), 3voor12 Central (kanaal 360) en Nederland-e (kanaal 211) van de buis. De zenders Omega Tv (kanaal 576) en /Geloven (kanaal 575) zijn samengevoegd op kanaal 575 onder de naam Spirit24. Deze samenvoeging moet een breder spiritueel geheel gaan vormen.

  De liefhebbers van Brava HD (kanaal 13) moeten vanaf 5 januari j.l. zonder deze high definition verder. Ziggo heeft zelf ook nog veranderingen doorgevoerd. Zo is het etalagekanaal terug van weggeweest. Deze is nu te vinden op kanaal 13 en laat de zender van de maand zien (nu Discovery World). Voorheen kon je op kanaal 999 kijken naar het Info Preview kanaal. Deze is nu verhuisd naar kanaal 11 en heet nu Ziggo TV. Er staat nog veel meer te gebeuren en Ziggo zal je daar zo goed mogelijk van op de hoogte houden.

  Bron: http://www.ziggo.nl/producten/televisie/nieuws
   
 2. Mooi, ik ga er stiekem een beetje van uit dat de klaagzangen op dit forum er ook een beetje debet aan zijn dat Ziggo alsnog eea op de site heeft geplaatst. Beter laat dan nooit en een teken dat ze de ergernis inderdaad serieus nemen.

  Nu maar hopen op veel positieve veranderingen en dat we in de toekomst nog beter worden voorgelicht over deze veranderingen.
   
 3. Misschien wel maar een linkje om er te komen kan ik niet vinden op de site zelf.

  Wellicht dat ik verkeerd kijk maar als ik op producten --> televisie klik kan ik vervolgens nergens een link naar "nieuws" vinden.
  Forum bezoekers weten het nu dus wel te vinden maar juist de gewone tv kijker die dit soort info ook wel zou willen/horen weten zal het niet vinden.
   
 4. Klopt , ik heb ook mijn best gedaan om het via de website te vinden maar Ziggo heeft goed zijn best gedaan om het te verstoppen.
  Na diverse klikken en pogingen het maar opgegeven :giveup:
  Trouwens het totaal pakket word steeds meer uitgekleed na het stoppen van diverse zenders en het nu weer verplaatsen van Sat1 en Al Jazeera naar het basis pakket
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 jan 2009
 5. Ook Google kan het niet vinden :p en als die het al niet kan vinden...... ;) Kortom, het is idd alleen via een deeplink te vinden. De logische plek voor een dergelijk bericht zou natuurlijk zijn onder de "Nieuws van Ziggo" pagina. Of beter nog, gewoon op de homepage ipv allerlei algemene niet-Ziggo info.
   
 6. Wie weet welke zenders er straks toegevoegd gaan worden aan het totaal pakket. Wacht eerst af wat er na 1 februari gebeurt.
   
 7. "Verder is de zender Al Jazeera (Arabisch) komen te vervallen, evenals de promozender Brava HD (kanaal 13). "...

  Dat eerste was me nog niet opgevallen :?
   
 8. Ziggo zelf blijkbaar ook nog niet, want hier zit hij er nog gewoon op.
   
 9. Het is ook een fout want bovenaan staat:

  Zenderwijzigingen

  Family7, een familiekanaal waarop netheid hoog in het vaandel gedragen wordt, zal per 2 februari te zien zijn bij Ziggo op kanaal 27. De zender Het Gesprek verhuist dan naar kanaal 25. En Al Jazeera International en Sat1 zullen toegevoegd worden aan het basiszenderpakket van Televisie Z1. Onderaan deze pagina nog meer zenderwijzigingen.

  Hier staat dus dat Al Jazeera international wordt toegevoegd aan het basis pakket,die is dus verruild met de arabische versie.
   
 10. Misschien omdat de Arabische versie vervalt?
  Bij mij zit hij er trouwens ook nog gewoon op.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina