1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ZIGGO - Doof,Stom en Blind ?!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Jam, 15 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Mooi verhaal... maar komt dus uiteindelijk neer op de grootste "dooddoener" van ZIGGO, "geduld" ?!!

  en zoals ik zelf al had geconstateerd,doet de ZGV daar gewoon aan mee.
  in feite draai je mijn verhaal eenvoudig weg even om,maar wel wéér om ZIGGO uit de wind te houden.

  "heeft voor ons Ziggo zijn zaken nog niet op orde." dat wisten we al wel,maar is toch ook weer erg genuanceerd.
   
 2. Als je het stuk enigzins had gelezen, en ook hier op het forum even had rondgekeken had je gelezen dat het stuk wat jij nu aanhaalt al zwaar gedateerd is.

  Over dit onderwerp zijn al pittige discussies gevoerd, en ik ben een van de personen geweest die geparticipeerd heeft in deze discussie. Echter is het een feit dat dit al ver in 2008 terug gedraaid is naar aanleiding van deze discusie. Hier is al het nodige over gezegd en het lijkt me niet zinvol deze discussie nog een keer aan te zwengelen, als je wil weten hoe dit verlopen is en wat er gezegd is zou je aanraden de betreffende topics een op te zoeken met de zoekfunctie en deze eens door te lezen.

  Dat je dit aanhaalt laat al wel zien dat je totaal niet gezocht hebt en het al helemaal niet gelezen hebt. Degene die het betreffende blog geschreven heeft, heeft zijn of haar huiswerk ook niet gedaan aangezien het feit wat aangehaalt word al "gecorrigeerd" was voordat het op het betreffende blog werd gepost.

  Zou zeggen lees dit en dit topic eens door, daar is al wat je weten wilt omtrend ditgene al breed uitgemeten.
   
 3. Je weet een goed verhaal met een goede onderbouwing, waarin ziggo zeker niet opgehemeld word weer heel goed zo te verdraaien zodat het past in datgene wat jij wilt horen en lezen en het weer in jou straatje past. :applause:
   
 4. Jam post eens iets zonder emotie, je hoeft echt niet positief te zijn, want iedereen weet denk ik inmiddels hoe fout het ook bij jou is gelopen... Maar om nou te posten zoals je laatste bericht gaat ook wel wat ver richting mensen van de ZGV die keihard hun best doen voor de klanten waarbij het fout is gelopen!!!

  De ZGV zal ten alle tijde politiek correct moeten blijven daar ze wat voor elkaar willen krijgen, en dat red je niet door alleen maar een grote mond op te zetten, daar komt veel takt bij kijken!
   
 5. en dan zijn Excalibur en jij er natuurlijk weer als de kippen bij om mij hierover aan te vallen.

  ik heb het niet over een grote mond opzetten gehad,ik stelde dat er wel wat meer azijn bij de stroop mag.

  maar o wee als men wat zegt over de ZGV,wie de schoen past...?
  en voor jullie informatie,mijn problemen bestaan NOG steeds.
   
 6. Je weet het leuk te brengen, je verwijt anderen niet objectief te zijn, maar ben je zelf wel objectief? Als ik jou posts lees druipt de emotie ervan af en ben je verre van objectief. Meten met 2 maten? De pot verwijt de ketel...?

  Men noemt hetgeen jij nuanceren noemt ook wel relativeren. Met praten bereik je nog altijd meer als met schoppen. Zolang men in discussie blijft is er vooruitgang te boeken. Wanneer men gaat schoppen heb je een grote kans dat de andere partij in de defensieve houding springt. Roos van leary misschien iets voor jou om te bestuderen?

  Veel succes in elk geval met je kruistocht tegen ziggo.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 jan 2009
 7. schoppen? precies wat ik al aangaf,jij verdraait de boel om je gelijk weer eens te halen,een vreselijke tekortkoming van je.
  iets meer azijn bij de stroop zei ik,dat kan gerust in een gesprek,zeker als je het met bepaalde zaken die al veel te lang spelen niet eens bent.
  dat is iets heel normaals.

  relativeren,constructief etc etc,woordspelletjes...
  daarbij verwijt je mij nu iets dat je nu zelf net zo hard doet omdat je je op je ... getrapt voelt.

  hier zijn door iemand eens een keer beloften gedaan,die niet zijn nagekomen,maar er word liever ingegaan op "mijn emoties" dan die zaak eens netjes af te handelen,dus wie meet hier nu met 2 maten?!

  je bevestigd dus enkel maar wat ik hier al betoogde.
   
 8. :schater: :schater: :schater: :schater: :schater:
   
 9. Zo aanvallend was mijn post niet hoor (althans niet bedoeld), hoopte alleen dat je inmiddels was afgekoelt en dus zelf zou inzien hoe je jezelf op het forum neerzet...:giveup:

  Kan ik moeilijk over oordelen, heb nooit een dergelijk overleg meegemaakt

  Dat is knap klote... maargoed zoals je als het goed is al een poosje weet ben ik al een tijdje weg van die afdeling waar ik je heb geprobeerd te helpen, dus ik kan hier helemaal niks mee...
   
 10. mijn eerste 2 postings waren toch redelijk en een teken dat ik al behoorlijk was afgekoeld.
  ook heb ik naar mijn idee ook een paar constructieve bijdrages geplaatst en geprobeerd constructief commentaar te geven op problemen die anderen ondervonden. [andere topics]

  totdat meneer Excalibur weer kwam punt komma n!@#$%ken.
  maar ik begrijp nu dus heel goed dat ik te weinig stroop had meegenomen de eerste keer dat ik hier kwam en het dan gelijk helemaal verpest heb.
  want dat is immers het enige wat ik nog in mijn gezicht gesmeerd krijg hier.

  een 2e kans bestaat bij jullie dus niet,prima.
  maar dat je het nu afdoet met "ik zit niet meer op die afdeling" vind ik toch wel zo'n zwaktebod....
  alsof je ineens helemaal niets meer kan.

  belofte maakt schuld zeggen ze wel eens.
  maar laat maar zitten hoor,en de groeten.

  ps: als iemand een gloeiende hekel heeft aan het beleid bij ZIGGO,hoeven jullie daar toch niet mee te zitten,jullie zijn toch onafhankelijk... :roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina