1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ontvangst Loewe Xelos

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door eweol, 14 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds een jaar in bezit van een Loewe Xelos tv met ingebouwde digitale ontvanger en opnameschijf. Kan hiermee niet alle zenders ontvangen. Verandert steeds. Ook de radio niet terwijl dat in het begin wel kon. 1 2 3 en de andere zenders wel behalve rtl8 en net 5. Ook de Belgische zenders niet en sommige regionale. Wat te doen?
   
 2. Wat te doen... Allereerst iets duidelijker/concreter zijn in je openingspost. Zijn er bijvoorbeeld meldingen op je scherm te zien? Wat heb je zelf geprobeerd?

  Als ik het goed begrijp heb je moeite met het ontvangen van digitale radio/tv kanalen. Er zijn een aantal dingen die je kan proberen

  • Controleer het binnenkomende signaal (instellingen/zenders/manueel instellen) Post de waarden die je daar ziet hier. Dat zijn de waarden Level,C/N,BER.
  • Voer een nieuwe zenderscan uit. Druk op Info en herhaal "eerste in gebruikname"
  • Update je televisie met de laatste software
  • Vraag of je dealer bovenstaande dingen doet (wanneer je dit niet kan)
  • Kijk/Vraag eens op http://www.gebruikers.tv / http://loewe.gebruikers.tv om hulp
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 jan 2009
 3. Loewe

  Heb hetzelfde HD pobleem met Loewe. Is het bij jou opgelost [en hoe?]
   
 4. HarryDS, hoe oud is jouw Loewe Modus? Zit daar een HD-Decoder in? Geeft jouw smartcard wel beeld in een losse setupbox?
   
 5. HD

  Heb de zaak uitgezocht. Mijn Loewe is een jaar oud en HD Ready. Dacht dus dat-ie klaar was voor HD. Dat blijkt niet zo te zijn. HD ready is compleet wat anders en kan gewoon geen HD ontvangen. Heb de verkopoer gezegd dat ik me bekocht voel..
   
 6. De televisie heeft een normale DVB-C Tuner. In combinatie met een Alphacrypt Module kan je naar de normale (SD) zenders op kijken.

  Wanneer je de HD zenders wilt bekijken zal je voor een losse decoder moeten gaan. Je toestel is wel degelijk klaar om HD beelden weer te geven, alleen niet met de ingebouwde tuner.

  Ik weet niet wat voor gesprek je destijds bij de leverancier hebt gehad, maar het moge duidelijke zijn dat in jouw toestel geen HD tuner zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina