1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Meerdere smartcards op 1 abonnement

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door iCy^, 13 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik las op een ander forum dat het vanaf januari dit jaar mogelijk is om meerdere smartcards op 1 huishouden te registreren en beide smartcards kunnen dan gebruik maken van het totaalpakket voor maar 50 cent per smartcard extra per maand.

  Klopt dit of niet?
   
 2. Klopt bijna. In de informatie van Ziggo stond dat dit in 2009 inging. Er stond niet 1 januari.

  De laatste info die we hoorden is dat dit per 1 maart 2009 in zal gaan. Verder kost het geen 50 cent per maand, maar je kunt per aansluiting 5 smartcards registreren die hetzelfde pakket krijgen als de hoofdkaart zonder extra kosten.

  (die 50 cent was de oude situatie zoals die tot vorig jaar bij Multikabel bestond)

  Zie ook dit topic (maar kijk wel bij de laatste berichten, het is al een oud topic met dus ook oud en gewijzigd nieuws in het begin ....)
   
 3. Dank u wel,

  Ik kan die 2 maanden ook nog wel wachten totdat het mogelijk is
   
 4. Vraag me af of de klantenservice zich inmiddels al heeft aangepast naar de datum van 1 maart 2009 ipv de stellige 1 januari 2009 die ze steeds vermeldden ;)
   
 5. Bel eens, dan hoor je het vanzelf.
   
 6. Ik ga niet 'nutteloos' bellen. Er zijn genoeg mensen die een echte storing hebben, kunnen ze daar hun tijd beter aan besteden. Misschien dat mensen het 1 en ander horen als ze wat bestellen of over willen zetten ;)
   
 7. ze vertellen dat het onmiddelijk kan... Ik gaf dus aan dat ik het op mijn 2 andere kaarten wilde hebben. Meerdere malen gevraagd of dit dus ook NIKS EXTRA zou gaan kosten. Meerdere malen werd mij verteld dat ik hier niet voor hoefde te betalen.. Alles ingeregeld dus.

  En dan de bevestiging.... over 2 maanden gewoon volledgi betaln... weer gebeld.. Dit keer met de mensen die over de facturen gaan. Die zeiden meteen dat het nog niet mogelijk is. Ook beweren ze dat de exacte datum nog niet bekend is, omdat men problemen heeft met het aan elkaar linken van de verschillende smartcards.. en extra dimensie in alle verhalen.

  Ik heb zelf nog steeds de hoop 1 maart, maar dit is weer eens een ander verhaal wat ik heb gehoord.
   
 8. En dan vinden bepaalde personen het vreemd dat er zoveel gezeken wordt over een datum die door iedereen verteld moet worden. Duidelijkheid bij 'de bron' is het belangrijkste toch?

  Ik maak me er niet eens meer druk om welke datum het nu gaat worden, alleen wel om het feit dat er communicatief gewoon geen duidelijkheid is en dat men gewoon DUIDELIJK geen moeite neemt om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen mbt de datum invoering. En ik zeg DUIDELIJK omdat het effect gewoon niet merkbaar is. De verschillende afdelingen hanteren nog steeds verschillende datum's. En misschien ben ik dan een azijnpisser, veel mensen, die hun hoop op 1 januari gezet hadden (en dat wordt nog steeds beweerd door de HD!!!!!!!!!!!!) worden toch op extra onvoorziene kosten gebracht.

  Sorry hoor, maar als ik binnen mijn bedrijf bepaalde verzoeken niet inwillig, kan ik ook opzouten ;) Het is toch niet zo moeilijk?

  PS Beetje capabele mensen heb je tegenwoordig wel nodig hoor in het bedrijfsleven... :schater: Ik blijf het zeggen, bijna iedereen daar werkt met een eigen account op het bedrijfspc'tje... een aanmeldnotice is toch niet zo moeilijk voor de desbetreffende afdelingen? Niet iedereen zit op dit forum en weet het dus niet.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 jan 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina