1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SBS pleit voor toeslag om hd-uitzendingen rendabel te maken

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jdd, 12 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik denk dat de scheiding tussen SD of HD (als pakket) zal moeten verdwijnen en dat je zelf een pakket naar wens kan samenstellen.
  Zoals je als schrijft ben ik niet verplicht om HD te nemen maar zijn er (voor mij) zeker waardevolle zenders die ik graag in HD wil zien.
  Moet ik daarentegen extra gaan dokken voor een campingzender die iets tussen de reclameblokken door in HD wil gaan uitzenden, bedank ik daar feestelijk voor. Als ze hun broek niet op een normale manier weten op te houden doen ze iets faliekant verkeerd en moeten ze andere oplossingen verzinnen ipv bij de kijker geld te schrapen.

  Ik betaal Eur. 24,90 per maand voor mijn tv abonnement en dan zit er vervolgens ook nog eens een deel voor tv in de Alles in 1 bundel. Ik ben geen melkkoe. :giveup:
   


 2. gulden? wat is dat voor een munteenheid? in welk land betalen ze daarmee? ik vind dat sbs best dat bedrag vragen mag, natuurlijk wel alleen voor de HD kijker.
   
 3. We betalen op dit moment voor het HD pakket 47,40 euro per jaar (3.95 per maand) voor maar een paar zenders. Van dat bedrag kunnen ze dus makkelijk de SBS zenders betalen. Volgens mij hoeft er dan niet eens een prijsverhoging voor te komen. Extra betalen vind ik in elk geval niet nodig.
   
 4. Wij gaan meer betalen en na een film krijg je weer te horen:"Deze uitzending werd mogelijk gemaakt door Albert Heijn Spruitjes". Ik dacht dat het een commerciele zender was. Die krijgen toch geld voor het uitzenden van reclamespotjes. Moeten ze daar de prijzen ook maar van verhogen, of die shit-reclames gewoon weglaten.

  Als ze nu eens wat minder reclamebreaks tijdens een programma maken ben ik bereid om € 5,- per zender per jaar te betalen. Als ze de reclame na 18:00 uur terug brengen tot 5 minuutjes reclame tussen (niet tijdens) de programma's, ben ik bereid om € 10,- per zender per jaar te betalen.

  Als je reclame voor pepsi cola wilt maken, laat je gewoon 10 seconden een flesje cola zien, geen verhaal van 1 minuut om onze tijd te verspillen. Zo kun je binnen 5 minuten 30 reclamespotjes tonen.

  Wie gaat hierin met me mee?
   
 5. Hoe kan het nu dat de reclame inkomsten niet gaan stijgen. Als SBS wordt uitgezonden in SD en HD, dan moet er ook dubbel tarief berekend worden voor de reclamespotjes aan de bedrijven. Moet niet gekker worden. Als reclame in HD wordt weergegeven moeten de bedrijven ook maar meer betalen.

  Willen de bedrijven niet extra betalen voor hun spotjes op hd kanalen, dan worden ze alleen nog op SD kanalen uitgezonden. Dat zou fair zijn. Ik moet ook extra betalen voor HD kanalen.
   
 6. op de zenders die nu in HD uitzenden (discovery etc) zijn de meeste reclames ook niet in HD, dus dat is onzin...... De reclamezendtijd is al duur. Ik denk dat bedrijven heus wel reclame willen maken op een HD kanaal, maar inderdaad geen hoger tarief willen gaan betalen, ze kunnen het best af met de SD kwaliteit van de reclameblokken, ik hoef de absorptie kussentjes van het maandverband niet te zien.
   
 7. Ik ben best bereid te betalen als er maar geen reclame tijdens programma's en speelfilms wordt uitgezonden, tussendoor heb ik er geen problemen mee.
   
 8. Dat lijkt me erg moeilijk worden. Bij een HD variant van een zender zullen ze meest waarschijnlijk voor een simulcast gaan, dus op de HD en SD versie dezelfde content. Wat moeten ze op de HD versie uitzenden als er op de SD versie reclame is?
   
 9. Mee eens, maar dan wel een breed scala aan zenders/aanbod en uiteraard voorzien van het Dolby Digital 5.1 geluid. Dan betaal ik er ook wel € 9,95 per maand voor.
   
 10. Ik moet er toch niet aan denken Patty Brard in HD op SBS 6. :shock:
  Dan zie je pas echt hoe ontzettend lelijk dat mens is. :mrgreen:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina