1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Teletekst subtitles

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door hvanbeek, 12 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb die groene knop bijna uit m'n afstandsbediening gedrukt maar krijg echt geen ondertiteling. Ook in het menu heb ik de ondertiteling aangezet. Ik heb trouwens sinds een paar dagen wel weer geluid tijdens het teleteksten.
   
 2. ondertitels

  Ik heb ontdekt dat als je via de AV aansluiting kijkt, dan dus geen HD-tv, je teletekst kunt kijken dus ook de ondertitels van pagina 888. Zelfs bij opnames op de harde schijf wordt de gehele teletekst opgenomen. Dus dan even 888 en je hebt ondertitels. Het werkt (nog) niet echt perfect hij slaat nog wel eens een regel over. Wel de afstandsbediening van de tv gebruiken.
   
 3. Dat werkt bij mij wel maar zenders zoals Discovery Travel hebben geen teletekst en dus ook geen ondertiteling als zodanig. Op dit soort zenders moet je het dus echt van je ontvanger hebben.
   
 4. Klopt niet. De ondertiteling bij Discovery Wordl/Sience/Travel loopt wel degelijk via een teletekstpagina, uit mijn hoofd pag. 891
   
 5. Nou bij mij niet hoor. Zowel World als Travel geprobeerd. Geen teletekst!
   
 6. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Net nog even gekeken met mijn Siemens PVR, de Nederlandse TXT ondertitels zitten op pagina 785

  Zweeds op 691
  Noors op 692
  Deens op 693
   
 7. Zie je wel!
   
 8. Zucht. Nogmaals: Teletekst ondertiteling werkt NIET op de Cisco. Kortom: teletekst ondertiteling op deze zenders bestaat wel, is op andere decoders ook zichtbaar, maar dus niet op de Cisco.

  Discovery HD o.a. daarentegen heeft DVB ondertitels en die werken dus wel. Als je die niet ziet in de settings ondertitels op aan zetten en/of groene knop tijdens kijken.
   
 9. Dat was ook niet de strekking van de laatste reacties. De strekking was dat als je de teletekst module van je tv zelf gebruikt in combinatie met een scart aansluiting, dat het dan wel werkt in een aantal gevallen, aangezien de Cisco het teletekst signaal wel mee schijnt te geven over de scart aansluiting. Je hebt wel volkomen gelijk dat de groene knop in die gevallen zeker niet gaat werken.
   
 10. wordt teletekst ondertiteling bij HDMI aansluiting wel MOGELIJK???

  Ik ben geschokt dat teletekst ondertiteling niet mogelijk is. Nu zit ik op het voormalige @Home netwerk en dacht wel na een firmware update dat het dan wel gefixed wordt.
  Ik wil nu even weten:
  Zal het binnenkort via firmware Teletekst ondertiteling komen of niet?!

  Ik ben doof en ik kan dat Cisco dus weg doen als het NIET de TT zal kunnen ondersteunen.

  Graag antwoord hierover en anders zal ik dat ding terug sturen naar de Harense smid, en hopen dat de consumenten recht op toestel aankoop dat niet werkt naar verwachting dat ik het geld terug kan krijgen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina