1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Teletekst subtitles

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door hvanbeek, 12 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wellicht een domme vraag, maar hoe krijg ik de 'good old' teletekst subtitles op de Cisco? Bij zenders als Discovery Science/World etc is dit wel handig. DVB-subs (bij bijv Boomerang) komen wel door.

  mvg

  Herman
   
 2. Volgens mij kan het niet, heb ik al eerder op het Forum gelezen
   
 3. hmm beetje slordig. Ik heb al gespeeld met het zoeken naar een bepaalde txt-pagina..maar zonder resultaat :cry:
   
 4. Ik heb het bij BBC1 (waar er ook al geen dvb-subs worden doorgegeven) opgelost door gewoon van de teletextfunctie van mijn tv gebruik te maken. In 90 % van de tijd werkt dit. Waarom het in de andere 10% uitvalt ben ik nog aan het uitvogelen. Ik denk trouwens niet dat de tt-ondertiteling op de Cisco in orde komt, want de eigen tt-funcite is van voor de 1e WO. Beeld en geluid vallen uit en dat lijkt mij niet verenigbaar met ondertitelen!
   
 5. Dank voor de info. Die vlieger gaat wellicht niet op als je je TV middels HDMI aan de Cisco hebt aangesloten? Of zou ik gewoon op Cisco pagina 888 kunnen gebruiken? En zo ja..dan zouden we de txt-pagina's van Discovery World etc moeten kunnen achterhalen waarop de subs worden uitgezonden.

  grtn

  Herman
   
 6. Leuk voor doven en slechthorenden ..
   
 7. Dit vind ik echt een grote domper. Kijk dagelijks programma's op Discovery Travel. Met m'n samsung altijd prima ondertiteling.
   
 8. ik gebruik ook regelmatig de ondertitels, heb wel het idee dat er sinds kort vaker? ondertitels in beeld komen bij zenders zoals discovery etc. de eerste dagen had ik daar absoluut geen ondertitels en nu al een paar keer wel.
  de tt is idd minder omdat er geen geluid is, met de pagina's zoeken is de ontvanger redelijk snel (m'n oude ontvanger was sneller ok, maar toch..)
   
 9. ondertiteling mogelijk via de 'groene knop'

  Zoals al elders in dit forum ook gemeld: de groene knop op de afstandsbediening maakt het mogelijk ondertiteling in NL aan te zetten.
  Tenminste als die in het signaal aanwezig is.
  Staat volgens mij nergens in de documentatie.De optie om ondertiteling uit teletextpagina 888 transparant over het beeld te laten zien, is helaas (nog???) niet aanwezig. IS inderdaad een groot gemis, wat wel prima werkte men mijn Hummaxc -irfox vroeger.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina