1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wanneer nieuwe Firmware

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door groennom, 12 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tsjonge, als ik dat Humax topic zie word ik toch wel jaloers hoor. Allemaal feature requests en maar enkele bugs. Waarom kies ik toch altijd de verkeerde :(
   

 2. er moet nog één test uitgevoerd worden, alle andere testen zijn met succes afgerond. We zitten nog steeds op schema.
   
 3. Dat is op zich goed nieuws! Vraag blijft: Welke wijzigingen zitten er in de nieuwe firmare. Kun je daar al antwoord op geven?
   
 4. ik hoop dat er ook functioneel een aantal functies toe worden gevoegd. Ik kan helaas nog niet afscheid nemen van mijn bestaande philips DVDr7300 HDD recorder. De functionele gebruikers bij mij thuis (vrouw en kinderen) zijn nog niet overtuigd. :roll:

  Bij ons wordt de HDD recorder aangezet bij thuiskomst. Nadat de kinderen naar bed zijn, worden de gebufferde programma's bekeken. Bij mijn huidige recorder wordt een lijst van opgenomen programma's getoond en kan makkelijk daarna gesprongen worden. Programma's waar je die dag niet aan toe komt kunnen ook achteraf nog bewaard worden.

  Verder vind ik een stuk terugspoelen lastig. Voordat je de pijltjes toetsen voor een ingestelde spong (bv 1 of 5 min) kunt gebruiken moet je eerst een stukje terug met andere toetsen. Doe je dit niet dan veranderd het kanaal. Is niet handig.

  Wat betreft beeldkwaliteit is de Cisco natuurlijk top met het digitale signaal ipv het geupscalde analoge signaal.
   
 5. nee nog niet, moet op zoek naar de release notes
   
 6. 2 vragen. Heb je de release notes al gevonden? En is de definitieve datum nu al bekent waarop de release zal plaatsvinden??
   
 7. Intern heb ik begrepen dat afgelopen vrijdag de nieuwe firmware online zou gaan...... maar tot op heden nog niets gezien.....
   
 8. firmware

  Volgens mij is het medio Maart maar er is nog geen update, weet iemand van Ziggo ons eindelijk te vertellen wanneer het gaat gebeuren en wat er allemaal staat te gebeuren?
   
 9. op korte termijn, als het zover is laat ik (of anderen) het weten.
   
 10. Wel de release notes toevallig al gevonden?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina