1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

DTV€€????

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door PVA, 12 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In deze situatie komt nu dus de grap dat "straks" vanaf 1 maart dat extra eredivisie live abo dus ook op de kaart van je huisgenoot actief wordt. Want dan worden immers alle abo's op kaarten binnen een aansluiting gelijk getrokken zonder extra abo kosten. Wie gaat dan wat betalen. Jij wil voetbal maar je huisgenoot wellicht niet, maar krijgt het nu toch en kan er toch gebruik van maken...
   


 2. Ach....wat maakt dat nou uit. Als JIJ zelf hebt wat je wilt hebben en je betaald daarvoor dan is het toch prima.

  Je zou dan zelfs kunnen afspreken om iedereen een paar euro te laten betalen en dat je dan voetbal, sport, film en pluspakket heb voor iedereen!!!!! Is helemaal mooi dan toch juist!

  gr
   
 3. Niet elke student denkt zo weet ik uit eigen ervaring.
   
 4. Zeker wel! Kreeg recent een brief waarin ik per 1 jan. ook analoog zou moeten gaan betalen. Wij hebben echter een gezamelijk abonnement (VVE), dus dat heeft Ziggo netjes ongedaan gemaakt (overigens wel suf dat ze zo'n aanname maar gewoon doen, immers heb ik nooit analoog gehad op mijn naam :S).
   
 5. Een dergelijke situatie met een VVE is dan tevens direct een van de zeldzame uitzonderingen :wink: Echter zitten de meesten dus niet in een dergelijke situatie en is het dus niet mogelijk een product als internet af te nemen zonder analoog. Feitelijk nemen jullie ook analoog af, alleen staat dat op naam van de VVE die er tevens voor betaald (al dan niet doorbelast aan jullie).
   
 6. Studentenhuis en digitale tv?

  Hallo allemaal,

  Na lang op internet te hebben gezocht heb ik helaas nog geen antwoord kunnen vinden op mijn vraag. Het betreft het volgende:

  Ik ben op dit moment woonachtig in een studentenhuis in Groningen. We hebben hier analoge televisie van Ziggo wat op naam staan van onze huisbaas. Nu wil ik graag door aanaschaf van een nieuwe LCD tv digitale televisie van Ziggo gaan gebruiken. Het gaat mij om het standaard pakket, waar dus geen extra kosten aan verbonden zijn behalve de aanschaf van een decoder + smartcard.

  Nu heb ik een vraag over de registratie van mijn smartcard. Ten eerste: moet je voor alleen het standaard zenderpakket je smartcard registreren? Ten tweede wil ik graag weten of het mogelijk is om op het adres waar ik woon de smartcard op mijn naam te registreren zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn (dus door een "dubbel" abonnement die er eigenlijk niet is, omdat het analoge pakket op naam van mijn huisbaas staat, maar wel op hetzelfde adres is).

  Ik ben benieuwd of jullie mij verder kunnen helpen.

  Alvast bedankt!
   
 7. 1. Een smartcard dient geristreerd te worden, anders zal na de preview periode, geen digitale tv meer kunnen ontvangen.
  2. een analoge tv abonnement staat op naam van de huisbaas. je kunt dus op zijn abonnement de smartcard laten registreren, zonder kosten.
  Dus niet op eigen naam.   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina