1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zoekfunctie

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Qinx, 10 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi,

  Ik heb een paar vraagjes over de zoekfunctie (eventueel in combinatie met de opname functie) van de Cisco 8455DVB.

  Allereerst heeft het zoek menu "zoeken op persoon" als eerste optie. Kan ik dat veranderen in "zoeken op titel"? Komt namelijk vaker voor dat ik de titel weet dan dat ik weet wie er meespelen.

  Ten tweede: ik wilde de Graham Norton show opzoeken om op te gaan nemen, dus ik voer (overigens met veel pijn en moeite, kan dat allemaal niet wat sneller?) g-r-a-h-a-m in. Niets gevonden. Gezocht op persoon. Niets gevonden. Nu blijkt dat het in de EPG als "The Graham Norton Show" staat vermeld, en de cisco lijkt alleen op begin van de titel te zoeken, dus inclusief "The ", of bijvoorbeeld bij de Mike en Thomas Show inclusief "De " :sad::? Kan ik dat veranderen, zodat ik gewoon een zoekterm in kan vullen, zonder dat die term per se aan het begin staat?

  Ten derde: eenmaal alle Graham Nortons gevonden, maar ik kan niet direct in de zoeklijst op "rec" klikken. Ik moet eerst een zoekresultaat aanklikken, dan opnemen, dan terug naar de resultaten en naar de volgende. Dat moet handiger kunnen, lijkt me. Kan ik dàt veranderen?

  En ten laatste: ik kan niet zien of de cursor op het laatste resultaat in de lijst staat. Als de huidige selectie de laatste is, en ik druk op pijltje naar beneden, sluit ie de zoekfunctie af en gaat ie terug naar TV beeld. En kan ik dus weer van voor af aan beginnen. Is daar nog iets aan te verbeteren?
   
 2. Hmmm... aangezien er van de 40 personen die dit topic hebben gelezen er niemand een antwoord had, neem ik aan dat er niets aan de instellingen valt te veranderen om het zoeken wat handiger (en meer intuïtief!) te maken.

  Aangezien de zoekfunctie toch datgene is dat ik het meest gebruik om programma's op te nemen, vrees ik dat de Cisco terug in de doos gaat. Jammer van het testtraject, maar het was natuurlijk wel de bedoeling dat alles handiger werd :)

  En maar even wachten dan op de volgende software update door Cisco...
   
 3. Ik hoop dat die er voor zorgt dat bij mij de zoekfunctie überhaupt iets doet. Want bij mij loopt het apparaat vast...
   
 4. Zoek functie heeft 2x gewerkt bij mij lol.. nu als ik kies zoek op titel.. gaat scherm terug naar tv stand en verschijnt heel snel letter R rechtboven in. thats it..voor de rest werkt itv naar behoren
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina