1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Voer de PIN-code in..... dat wil niet

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door UrDance4u, 10 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag... eindelijk (zucht) de HD Kabelontvanger (DCB-H360RS) ontvangen. Begin november 2008 de keuze gemaakt van Z2 naar alles-in-1 Z3 met voor 99 euro de HD Ontvanger, (jammer dat Ziggo er 2 maanden voor nodig heeft omdit allemaal te kunnen uitvoeren) heb immers al een LCD TV/Monitor van Samsung de SyncMaster2032 MW met 1080i optie en HDMI plug. Kan deze voorlopig bij de PC zijn functie doen, en na de woonkamerverbouwing op de toekomstige plasma verder zijn werk doen. Heb al een "gewone" digitale ontvanger van Samsung voor de "oude" Philips Breedbeeld TV (met toeter er achter waar je, je rug mee vertild). Die doet zijn werk goed en zal na de verbouwing met de Flieps mee verhuizen naar de slaapkamer... zo gaat dat toch bij ons allemaal niet?

  Alles conform aangesloten, nog ff een HDMI kabel gehaald (zat er niet bij...wel allemaal kabels die ik NIET nodig heb) en aansluiten. Na 15 minuten maar de (verkeerde meegeleverde) Handleiding Digitale Televisie weer terug in de doos gestopt en de gebruiksaanwijzing van de DCB-H360R er bij gehaald... en ik wist dat hier op het Forum nog een digitale pdf versie was, dus de 2e PC met breedbeeldscherm aangezet om het wat beter te kunnen lezen... (boven de 50...leesbrilletje).

  Taal ingesteld, en dan... de pincode... vier nullen of andere combinaties... niet mogelijk! Toetsen reageren op mijn LCD TV, dus ik kan geen PIN-CODE invoeren........ HELLUPPPP :giveup::giveup:
   
 2. Het moet lukken met 4 X 0000 :wink:
   
 3. a.ub. lezen: de cijfertoesten reageren op de TV... (is ook een Samsung, met nagenoeg zelfde afstandbediening)

  Dus als ik de 0 of een ander cijfer in toets... verspringt de TV op ander kanaal....:schater:
   
 4. Gelukt, maar vond geen "status" optie. Koos voor optie: Pincode veranderen, oeps....zal dat lukken, cijfertoetsen reageren op de TV, maar nu merkwaardig NIET!!! hahahaha oude: 0000, nieuwe: 0000, bevestiging:0000 en daarna weer terug naar Installatie en toen pakte hij wel de cijfertoetsen op de AB, niet geheel gegaan als andere optie, deze is dan weer NIEUW..... blijf gewoon lachen :schater::schater:

  Iedereen weer bedankt en het Forum bewijst zijn nuttige funktie maar weer eens! :thankyou:
   
 5. Brilletje op...goed lezen en selecteren :mrgreen:
   
 6. Heb TV en HDTV maar nog wel een conflict met de aftandbedieningen (Samsung errors). Kan niet zappen met H360RS AB of ik val terug naar de analoge zenders. Alleen via de zenderkeuze op de ontvanger zelf. Voor iemand herkenbaar of zal ik een nieuwe topic openen...... voor dit probleem???:confused:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina