1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Pas op voor diefstal door Ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door gerardpostma, 9 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je hoort mij niet zeggen dat de afhandeling gaat zoals het zou behoren te gaan. Het feit dat je teveel word gefactureerd, en de afhandeling/oplossing ervan verdienen allerminst een schoonheidsprijs.

  Mijn punt omtrend eigen stukje verantwoordelijkheid dat ik de kans niet heel groot acht dat ziggo (ondanks dat het niet goed te praten is) niet de volledige 6maanden teveel betaald geld gaat terug betalen, omdat je "pas" na 6maanden aan de bel trekt. Denk dat het hier de gulden middenweg word als je geluk hebt.
   
 2. Wij verwachten ook niet dat wij alles terugkrijgen,maar dat zelfs de aanmeldingskaart niet te vinden is,vinden wij een grove fout en de manier waarop alles afgehandelt word,vinden wij te triest voor woorden.
   
 3. Natuurlijk is het beter om zaken die mis zitten vroegtijdig te signaleren. Aan de andere kant kan ik tig redenen bedenken waarom iemand dat pas in een later stadium kan. Ontslaat een bedrijf daarom er ook niet van de administratie op orde te hebben. (Al brandt het tot de grond toe af). De klant mag niet de dupe worden van een administratie die niet op orde is. In dat geval moet de klant het voordeel van de twijfel worden gegund. Ik heb dan ook nog nooit meegemaakt (in de MK tijd) dat reclameren om die reden niet werd gehonoreerd.

  De grote kunst op dit moment is om klachten op de juiste plek binnen Ziggo af te leveren omdat niet in alle gevallen de reguliere kanalen het gewenste effect lijken te hebben.

  Het probleem met de HD is dat zij waarschijnlijk niet anders kunnen/mogen dan blindvaren op hun administratie en die als bindend beschouwen/behandelen. Het hoort wellicht niet tot hun taak om fouten daarin op te sporen.

  Vandaar dat veel wordt doorgezet naar de 2e lijn. Ziggo heeft duidelijk ingezet op versterking van de 1e lijns HD. De hoeveelheid extra werk die dat met zich meebrengt voor de 2e lijns specialisten komt daardoor duidelijk in het gedrang.

  Ook de interactie tussen 1ste en 2e lijn lijkt minder soepel te verlopen dan wat wij gewend waren in de MK-tijd. Ook dat verloopt middels "taken" vnl via diezelfde database. Als die al niet altijd even consistent is dan mag je ook daar dus het een en ander verwachten.
   
 4. Het probleem hiermee is vaak dat de slechten het voor de goeden verprutsen. Ik denk dat er zat zijn die onder dergelijke voorwendselen proberen hun geld terug te krijgen van een abonnement wat ze zelf aangevraagd hebben zodat ze er lekker gratis gebruik van hebben kunnen maken. Op naar de volgende provider om op te lichten.

  Daarom gaf ik aan dat de klant zeker niet de dupe zou mogen worden, maar dat hier naar mijn mening toch wel een stukje eigen verantwoording richtingde klant ligt. Als je 6maand niet constateerd dat er teveel word afgeschreven word dan controleer je ook zelden je eigen rekening, en hoeveel werk is dat nou?
   
 5. Dat is ook zo,,dat goeden onder de kwaden moeten lijden,maar dit abonnement hebben we zéker niet aangevraagd!Maar als ze de aanmelding niet meer terug kunnen vinden,sta je met lege handen.En nogmaals het gaat niet om die €60,maar hoe Ziggo het afhandelt!
   

 6. Ik heb verder geen grote problemen met ziggo maar administratief klopt alles niet helemaal......

  En als je dan belt, en er wordt gezegt het komt in orde wat niet gebeurt dan wordt ik ook wel eens kriebbelig...

  Wij kregen een rekening van €178 (?) en ook nog wel op het oude adres waar we al een jaar niet meer woonden...

  Alles is mee verhuist naar het nieuwe adres alleen mij dig.tv extra pakketten niet, dat stond op het oude adres.

  Tijdens het overgaan van @home naar ziggo heb ik dit aangegeven, wordt verandert meneer... Maar helaas, heb nog 3 moeten bellen ook om de €178, waar die ineens weg komt...

  Het waren aansluitkosten (??), 2 maanden abbo voor ziggo alles in1(???) en analoog kosten tv op mijn vrouw haar naam van het oude adres...

  Ja, ik hoor jullie denken wat is dit allemaal, dat denk ik ook...

  Die analoge kosten komen nu ineens om de hoek bij het samenvoegen van allerhande adminstratieve adres gegevens??

  De aansluitkosten en de analoge kosten zou ik terug krijgen maar er is gewoon €178 afgeschreven...

  Wordt vervolgt...( Houd goed je rekeningen in de gaten....)

  Oja, als je verhuist en je geeft dat aan dan verhuist alles toch mee, internet, telefonie en dig. tv?? Bij ziggo niet dus..
   
 7. terugbetaling

  Wij hebben eindelijk toch nog iets goed te melden!!!!!Na een telefoontje van Ziggo,hebben wij te horen gekregen dat alles wat wij teveel betaald hebben, terug gestort gaat worden:applause:Dat hadden we echt niet verwacht!!!Dank jullie wel,voor het meedenken en raad geven!!!
  Zal het dan toch nog goed komen met Ziggo??:wink:
   

 8. Sorry hoor maar als het echt zo simpel was dan waren bij een hoop mensen de problemen al lang opgelost.

  Bellen en schrijven heeft echt geen nut. Heb eerst een aantal keren gebeld....daarna schriftelijk. Krijg je per e-mail een bericht terug dat men er vanuit gaat dat je probleem is opgelost aangezien je al gebeld hebt :applause::applause::applause:. lekker bezig.

  Ik heb nu een aangetekende brief gestuurd en Ziggo heeft tot volgende week maandag de tijd om het op te lossen. Daarna gevalletje rechtsbijstand.
   

 9. Is het al bij geschreven??

  Juich niet te vroeg, heb ik ook gedaan...
   
 10. Heel goed nieuws!

  :pompom: :applause:

  Goed om te horen, en om hier een berichtje van te lezen op het forum. Niet iedereen doet dat en je vraagt je dan weleens af wat er van gekomen is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina