1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Pas op voor diefstal door Ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door gerardpostma, 9 jan 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zeg ook niet dat er geen fouten worden gemaakt, wat ik echter wel zeg is dat er door Ziggo niet eens wordt gekekenen naar wat er mis is.

  En het is ook niet zo dat een opzegging niet verwerkt is. Ons wordt nu internet in rekening gebracht waar wij ons nooit voor hebben aangemeld en wat wij ook helemaal niet hebben (wij hebben niet eens een kabel modem).

  Dit verhaal heb ik al een aantal keren aan Ziggo medewerkers uitgelegd, maar kennelijk wil dat kwartje niet vallen. Als antwoord volgt steen-vast: "Volgens onze administratie hebt u internet dus moet u er voor betalen". Als dat geen incompetentie is dan is het gewoon een geval van luiheid en desinteresse. Hoe dan ook, dat is niet de manier om met klanten om te gaan.

  Als de service desk om te beginnen eens de moeite zou nemen om in het systeem te kijken dan zouden ze zien dat wij tot oktober niet voor internet hebben betaald, en als tweede kunnen ze dan zien dat er geen aanmelding van ons geweest is. Erg simpel allemaal, maar te moeilijk voor Ziggo.

  En een uitvlucht als "het is onbegonnen werk de administratie te controleren" is natuurlijk onzin. Ik ben als klant dus gewoon belazerd omdat a) Ziggo fouten heeft gemaakt bij de migratie, b) Ziggo niet de capaciteit heeft om die fouten te repareren? Misschien moet dan de houding "Onze administratie is perfect, de klant heeft altijd ongelijk" omgezet worden in een houding "Wij maken fouten en hebben geen tijd dus heeft de klant altijd gelijk".

  Daarnaast heb ik nu al een aantal keren moeten mailen, waar een helpdesk medewerker tijd in heeft moeten stoppen om een antwoord te sturen. Als zij meteen de eerste keer hun werk goed zouden doen dan zouden die vervolg mails (en de bijbehorende effort) uitblijven en zou dat misschien zelfs een tijdsbesparing kunnen opleveren.
  En als het onbegonnen werk is om de administratie te controleren dan is het hoognodig o
   
 2. Geef dit schriftelijk / telefonisch aan. Kort doch simpel, en het zal direct voor jou in orde gemaakt worden..

  Mijns inziens schiet je daar meer mee op dan door naar de geschillen commissie te stappen. Maar die beslissing is voor jezelf natuurlijk.
   
 3. Nou ja, direct .....
  Ik heb ettelijke keren gebeld en ben twee keer naar het Ziggo kantoor in Groningen geweest i.v.m. de chaos van mijn facturen.
  Er klopt nog steeds niets van en ik kreeg opeens een factuur per post die weer anders is dan wat op Mijn Ziggo staat.De helft ontbreekt op de papieren factuur, o.a. een correctie van ten onrechte in rekening gebrachte aansluitkosten en twee maanden televisie Z1. Een factuur voor mijn Alles in 1 Plus pakket voor Januari is er niet.
  Ik heb ondertussen geen flauw idee meer wat ik moet doen om gewoon kloppende facturen te krijgen inclusief het verrekenen van het tegoed wat ik nog heb bij Ziggo.
  Er is ook tegen mij gezegd dat een onterechte incasso voortaan wordt teruggeboekt i.p.v. verrekend. Ook dat is niet gebeurt.
   
 4. Echter is het wel een forumregel, had u geweten als u de moeite genomen had om die te lezen.
   
 5. Waarom zou je er niks mee opschieten. Is Ziggo bang voor de uitspraak omdat ze in het ongelijk worden gesteld? Ziggo schiet er niets mee op, maar de consument wel.

  1. SGC doet een uitspraak in het geschil.
  2. Beide partijen zijn gehouden aan de uitspraak.
  3. Bij het niet houden aan de afspraak kan aan Ziggo zelfs een boete worden opgelegd.
   
 6. Ziggo mag geen andere bedragen via incasso innen dan waarvoor toestemming is gegeven.
  Als ze het wel doen, mag je het door de bank terug laten storten.
  Je kan ook dan de machtiging ook stop laten zetten, en evt klacht indienen dat er steeds onterecht bedragen worden afgeschreven.
  Klacht kan bv bij bank en Ziggo.
  Ziggo moet zelf bewijzen dat ze bedragen terecht afschrijven.
   
 7. Beter kan het gewoon direct met Ziggo geregeld worden. Is stukken makkelijker, sneller en scheelt veel moeite. Dat heeft dus niets met het bang zijn van Ziggo te maken o.i.d.. Ziggo is niet bang om haar fouten toe te geven en te herstellen.

  Nogmaals: geef bij Ziggo duidelijk aan wat er mis is en het zal ECHT recht gezet worden. Ziggo is geen boevenbende die expres teveel abonnementsgeld factureert.
   
 8. Ben het eens met Unknown, behalve zoals topicstarter aangeeft al diverse keren geprobeerd heeft het op te lossen.
  Hij heeft gebeld diverse keren, om iets recht te zetten wat hem blijkbaar overkomen is, iets waar hij niet om gevraagd heeft.
  Als Ziggo dat om een of andere reden niet in orde maakt na diverse telefoontjes, dan mag men best boos worden. Het is niet niets als men zomaar iets van je rekening afschrijft. Dat mag niet, dan maak je misbruik van een andere machtiging.
  Als iemand met zoiets belt, moet dit uiterst serieus en snel afgehandeld worden. Een klant heeft geen boodschap aan problemen die een bedrijf heeft, en dat mag nooit als excuus gebruikt worden.
  IK weet ook best wel dat de meeste dingen wel goed gaan, dus daar gaat het niet om, de enkele dingen die wel fout gaan, zouden als ik dit verhaal zo hoor, best sneller en serieuzer opgepakt mogen worden door Ziggo.
  En hit is flauw om mensen zo vaak te laten bellen voor zoiets, en dan ook nog brieven moeten laten schrijven, dat is niet fatsoenlijk.
   
 9. Als ik bij mijn werkgever de klant(en) zo zou behandelen dan:
  1. was ik de klant(en) absoluut kwijt geraakt aan de concurrent.
  2. had ik een verzoek gekregen van mijn werkgever om toch maar een keer naar een andere werkkring te gaan zoeken of was nu al reeds een vaste bezoeker van het CWI geweest.

  Ik denk dan ook dat men bij Ziggo Zakelijk de klanten "iets anders" behandeld.
  Zo gaat het o.a. ook in het bank en verzekeringswezen
  De particuliere klant is slechts een nummer en de zakelijke klant wordt "fluweel" behandeld en geholpen.

  En dat zal altijd wel zo blijven

  Groetjes
  Een (nog steeds) tevreden Ziggo abonnee
   
 10. Een stukje eigen verantwoording,daar zijn we het mee eens,maar het gaat er ook om,dat de aanmeldingskaart plots verdwenen is en Ziggo je beloofd terug te bellen en dat niet doet!Wij hebben het idee dat Ziggo ons veel te veel geld gekost heeft(telefonische bereikbaarheid van de klantenservice,want ze gooien je van de lijn af,zo ben je dus een dag bezig om ze te bereiken en krijg je een medewerkster die er pas een paar maanden werkt en met de situatie geen raad weet)Dus stuit je overal tegen een muur op.Dan een email terugkrijgen dat alles geregeld is,Ja zo lust ik er nog wel een paar!!!!!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina